Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honan tudom hogy tetszek egy lánynak? Hogy jelzi azt 1 lány hogy tetszek neki?
nem tud mit mondani mm zavarba van ez nállam abba jelenikmeg h nem tom önmagam adni ha egy sráccal beszélek aki tetszik.
de am téged néz
közeledbe van
beszélgetni próbál
Szia!
Énis lány vagyok én ugy jelzem egy fiunak hogy oda megyek hozá ha a lány nem mer odameni meny te oda hozá..s mikor beszél veled egy lány zavarban van elpirul vagy fére néz mikor beszéltek:)mosolyog egyfojtában nem tudja mit kel tenie:) Észre leet veni csak figyelj:)
L/14
Hi, én is lány vok, és igaz h bámuljuk a srácot, ha tetszik, mert szemezni akarunk veletek, de titeket ez zavar általában és elriaszt szal nem tudjuk h mit tegyünk nehezen álljuk meg h csodáljunk titeket a teremtés koronáit.
Tényleg, titeket fiúkat tényleg ennyire zavar, ha figyelünk titeket?
(Jujj, de sokat használtam azt h titekewt)
jaj hat konnyen :P
de figyu ha egy csaj nem nez rad egy masodpercre sem v vlmi tudd hogy akkor is tetszel neki
szal zavarba van es azert nem nez rad
me ha nem tetszenel neki a szemedbe nezne magat adna s hulyeskedne
de igy lehet hogy mond egy par hulyeseget
mer zavarba van
na ez en lennek:))
L/14
1. Mindiig téged néz
2.Szeret a közeledben lenni.
3.Mindig jókedvű folyton nevet ha ottvagy.
4.Ha pl. elmegy a barátaival valahova (mozii meg ilyenek) akk ált.ba téged is hívnak...De ezt legtöbbször nem az a bizonyos lány kérdezi meg hanem vmleiykbnője..
5. Ha pediig neked tetszik egy lány és azért kérdezed...akkor mondd megnekii ha megkéreed hogy ne mondja senkiinek, a legjobb bőinek elmondja de akk is csak egy kis társaságban marad meg ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!