Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valami tipp? Nagyon fontos!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami tipp? Nagyon fontos!

Figyelt kérdés

Tegnap este voltam bulizni,és ott volt az a srác is,aki nagyon tetszik. Még csak pár hónapja ismerem,de eddig 2x voltam nála,és a második alkalommal smároltunk. Utána egy darabig nem keresett,én írtam rá,és 2 hete kérdeztem hogy csajozott e a buliban,mire mondta hogy nem. Megkérdeztem hogy miért nem,erre ő: "Mert nem jöttél oda." Meg hogy miért nem mentem oda? Na tegnap este oda mentem hozzá,úgy nézegetett,mikor mentünk haza,akkor elköszöntem tőle,és mondja hogy: "Szia. Holnap találkozunk." (Legalábbis azt hiszem hogy ő mondta,mert a hang is ugyan olyan volt.) :$ Ugyanis holnap is lesz buli,és gondolom látta hogy Facebook-on jelöltem hogy én megyek. A haverja meg haza akart menni,és a srác meg húzta vissza,és mondott neki valamit. Meg mikor a ruhatárnál ültem,vártam barátnőmet,és ő a sorban állt,akkor is engem nézett,de ha rá nézek,nem néz el. Meg a haverjai többször rám néztek,ott mondtak neki valamit. Nem tudom mit tegyek. :( Hogy derítsem ki? Beégni nem szeretnék,elmondani meg nem fogom,hogy szeretem,mert lehet hogy kihasználná... :S De nagyon szeretem,és össze akarok vele jönni. :$

18F / 16L

2011. ápr. 23. 10:08
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem csak lyukra játszik... :D de remélem tévedek :) szerintem amúgy próbálj minél többet dumálni vele, msnen, élőbe.. aztán majd jön minden^^
2011. ápr. 23. 10:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Menj oda többször hozzá és "provokáld".
2011. ápr. 23. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!