Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dobjam be magam ma? Hogy elcsábítsam, és mégjobban odáig legyen? Tipp?
Nos ma találkozom a barátommal, 18vagyok:)
És szeretném magam bedobni, szeretnék kicsit szexi lenni.
Késő délután találkozunk kicsit sétálunk majd este moziba megyünk:)
Nem szoktam sminkelni magam, csak nagyon ritkán, bulikba, ünnepélyekre. Jó lenne valami szexi smink, ami egyszerű, jó ilyen időre, és NEM RI*ANCOS ÉS NEM VASTAG VAKOLAT:) jöhetnek képek is :)
És arra gondoltam felveszek egy kivágott fekete topot és egy rövidnacit balerina cipővel:)
Esetleg nektek van valami jól bevált "módszeretek" vagy sminketek, ruhátok? Köszi csajok:)
Szerintem egy vékony réteg alapozó, fekete szemspirál, némi szájfény (persze ne úgy, mint amikor már a sok szájfénytől úgy néz ki, mintha az illetőnek folyna a nyála :D), esetleg nagyon halvány pirosító. Én erre esküszöm :D
A ruha az tökéletes, csak nehogy fázz a rövid naciban.
köszi:)
esetleg kihúzzam fölül a szemem tussal? vagy nemkell?
Szerintem is egy természetes, minimális smink kellene. Szempillaspirál, pici pirosító, természetes szájfény..
Ha hosszú a hajad akkor azt szerintem engedd ki. Felvehetsz egy nyakláncot, karkötőt, feldobnák még az összeállítást.
Na és a parfüm! :)
akkor marad a natúr smink:)
köszi:)
nos a hajam a vállamig ér, de elég csúnya a festése:S kikopott belőle, a hülye hidrogén ledobta a piros melírcsíkokat. De amugy hullámos és barnás a hajam...:)lehet leengedem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!