Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randira mit vegyen fel a fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira mit vegyen fel a fiú?

Figyelt kérdés
Lazán egy zakót, vagy netán öltönyt? Esetleg csak egy inget?
2011. ápr. 23. 08:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez a csajtól és a helytől függ.

Pl egy állatkertbe vagy egy parkba ne menj öltönybe:P

Viszont ,ha szebb étterembe mentek akkor elegánsan menj.

Viszont ,ha tudod ,hogy a lány lazán fog öltözni akkor neked sem szabad túlöltözz.Mindig éreztetni kell velük ,hogy ők szebbek..:)

Lényegében lány és helyzet dönti el,hogy miben menj.

2011. ápr. 23. 08:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! A lány fogalmam sincs, hogy mibe fog jönni, de egy hangulatos kis kávézó a célpont. Persze jó esetben utána megy kis séta.
2011. ápr. 23. 09:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen teren nincsenek nagy elvarasaim, de szerintem kavezoba ne oltonyt vegyel fel, foleg, ha utana setalni is mentek.

Szerintem egy farmernadrag, egy kenyelmes sportcipo, esetleg egy ilyen kockas ing, vagy egy szebb felso/polo.

18/L

2011. ápr. 23. 09:19
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem inget, ne öltözz túl egy kávézóba :)
2011. ápr. 23. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!