Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észre fogja venni, h most smárolok először?
Figyelt kérdés
Egy fiúval már nagyon közel állunk ehhez, de félek, h észreveszi, h én még nem smároltam vagy béna leszek...:S2011. ápr. 22. 18:34
1/4 anonim válasza:
Attól függ..nekem nem vették észre, sőt azt mondta, hogy látszik,hogy milyen tapasztalt vagyok:D:D
2/4 Norb66 válasza:
Valószínűleg igen, de nem kell aggódni. Örömmel fog megtanítani téged a "hogyan"-ra ^^ Mellesleg, lehet neki is ez lesz az első :) Nyugi, jó lesz :)
3/4 anonim válasza:
Őszinteség az alapja egy jó kapcsolatnak. Ha még azt sem mered elmondani hogy ez lesz az első akkor ez már rosszul kezdődik. Ez nem szégyen, nem kell hogy titkold, még örülne is ha ő lehet az első... az viszont szégyen ha hazudozol.
4/4 anonim válasza:
Nekem az első csóknál tudta az illető, hogy mi a helyzet. Nagyon figyelmes volt, és kedves. Nem siettetett semmit, nagyon örültem, hogy Vele volt az első. Szerintem mondd el neki!:-) Hidd el, nem ciki. Nem tudom, miért hiszik ezt a legtöbben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!