Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért lehet ez? 18/f

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet ez? 18/f

Figyelt kérdés

Mostanában szinte minden nagyon rosszra fordult, olyan korszakomban vagyok, hogy váltottam, és több ember szerint már az átlag srácoknál picit komolyabbnak tűnök. Mégsem kellek senkinek, nem várom el, hogy szálljanak rám, de igazából semmi, belsőleg is változtattam magamon, az igazi barátaim szerint ott is jó irányban, azóta is próbálkozom a lányoknál, nagyon alá adtam az igényeket, hátha úgy, az eredmény az lett, hogy egy tényleg nem bejövős, akinek volt barátja 1 hónapon keresztül átvágott, és utána kiborult a bili, hiszen ezt titkolta és én lettem a rossz.

Majd egy hasonló eset az elmúlt napokban is... már kezdem unni, nem vagyok rágörcsölve hogy legyen barátnőm, csak ott van a vágyaim közt. Már lassan cikinek érzem, hogy leadtam ennyire saját igényem, de erre nem tudok mást mondani. beszédemmel mára már nincs gond, amit visszahallottam, azt tudom, hogy merészebbnek kéne lennem, de a múlt "esemény"ek miatt inkább hagynám a francba.

Olyan rossz látni, hogy sokaknak van vkije akivel olyan jól elvan blablabla... :) . Nem tudom ezek után mit kéne változtassak, de lassan már mindegy lesz...

2011. ápr. 21. 23:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha ez vigasztal, nem vagy egyedül.

Ugyanebben a helyzetben vagyok, csak én már lassan 2 éve. Már rettenetesen hiányzik hogy szerelmes legyek és beleőrülök hogy minden barátomnak, ismerősömnek, ismeretlennek, boldog párkapcsolata van.

És sajnos azt veszem észre magamon, hogy én is kezdem lejjebb vinni a mércét, ami nem biztos, hogy jó.

Egyszerűen valahogy nem alakul semmi senkivel, mert félénk vagyok és félek új embereket megismerni, ergo hacsak csoda nem történik ez így is marad.:S

De ez már egyéni szoc.prob.

16l

2011. ápr. 23. 23:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!