Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom, mi tévő legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sráccal a bnőm buliján, a kanapén simogattuk egymást meg egymáshoz bújtunk, de csók nem volt. Hazakísért a srác éjjel, de elköszönéskor is csak két puszi volt.

Írtam neki egy üzit facebookon, hogy köszi hogyhazakísértél, meg tök jó volt dumálni, erre visszaírt hogy "bocsi hogy nem írtam vissza (tényleg nem volt netközelben) nincsmit, meg tényleg jó volt :)".

Írtam neki még egy üzenetet hogy tök jó lenne még egyszer dumálni, de 4 napja hogy arra nem írt vissza.

100 százalék, hogy a srác nem kezdeményezne (ezt több embertől, haverjától is hallottam) mert nagyon félénk. Egyik haverjától azt a tippet kaptam hogy kezdeményezzek én.

Megböktem facebookon, ezenkivül mit csináljak?

msnre nem lép fel gyakran.

2011. ápr. 21. 12:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát..amit leírtál az nem arra utal hogy nagyon félénk,nem kezdeményez.Ha már az első találkozáskor bújtatok egymáshoz és simogattátok egymást meg még haza is kísért.....
2011. ápr. 21. 13:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy most sincs net-közelben. Szerintem még várjál. Ne nyomulj egyenlőre, az esetleg túlzott lehetne. Később írhatsz megint, de többször ne, mert ha arra sem válaszol, akkor nem akarja a kapcsolatot.
2011. ápr. 21. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!