Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon szeret még? Vagy mit akar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szeret még? Vagy mit akar?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy fiúval Messengeren tavaly nyáron, sokat beszéltünk majd eljött és egy idő után járni kezdtünk..elég messze lakik úgyhogy nagyon keveset találkoztunk. nagyon úgy tűnt h szeret.voltunk egy jellegzetes helyen ahová a barátnőm és a pasija is eljött és a pasija nekem nagyon jó barátom és ő is azt mondta h látszik rajta hogy szeret. majd elment külföldre dolgozni és miután hazajött szakítottunk..azt mondta hogy a távolság miatt....de tudtam h nem....

Szilveszterkor felhivott telefonon és megkérdeztem h hogy létezik h felhivott erre azt válaszolta h úgy gondolta h fel kell h hivjon. furának találtam

nem hagytam annyiba ezért elmentem arra a helyre ahol ő lakik és találkoztunk...nagyon nézett és én is nagyon néztem..majd mikor jöttem haza megkérdezte h még mikor jövök..mondtam h mikor tudok megyek..

Aztán sok idő eltelt és én csak vártam rá de semmi...

Voltak dolgok amiket érte tettem pl. küldtem egy körüzit amibe írta h mit csinálnál velem erre ő csak annyit irt h buli és haverkodni....itt majdnem feladtam...de még ekkor se tudtam felfogni h ennyi szép együtt töltött idő után így elfelejtsen....

Aztán a barátnőm irt neki h nem akarsz járni Angyalkával és azt válaszolta h úgy érzi egyszer-egyszer igen s egyszer-egyszer nem...

Én végig tudtam h nem felejtett el és mindig az járt a fejembe hogy ne hagyjam magam próbáljam visszahódítani...

VAJON ÉREZ MÉG VALAMIT?SEGÍTSETEK....

SZERETEM:(

2011. ápr. 19. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Ebböl az a baj, hogy nem lehet megmondani, hogy ő mit érezhet.

Amit írtál az csak negatívumokkal van tele a srác részéről!

Szóval az alapján amit írtál szerintem, nincs sok esély de nem tudom, ebből nem tudok konkrét választ adni neked!

Ehhez beszélned kéne vele négyszemközt, elmenni sétálni vagy megnézni otthon közösen a "csak szexre kellesz" című filmet, vagy valami, és kicsit cirógatni h kiderüljön mi a f@sz is van!

2011. ápr. 19. 17:56
 2/6 A kérdező kommentje:
mindenképp fogok beszélni vele....de 100% biztos vagyok benne h még érez valamit....bárcsak tudnám legalább visszaszerezni:(
2011. ápr. 19. 19:59
 3/6 A kérdező kommentje:
amúgy ahogy elnéztem ezerszer több pozitívum van mint negatívum...mindenképp van 50%esély
2011. ápr. 19. 20:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Értelek!

Hát remélem nem csak hiú ábrándokat kergetsz!

De próbáld NEM beleélni magad , nehogy nagy csalódás érjen a végén! Szóval csak lazán! Mint Dr House!

Ismeritek egymást, ezért egyáltalán nem ciki ha te hívod fel és kérdezed meg tőle, hogy nem e lenne kedve elmenni veled kirándulni vagy pingpongozni vagy akárhová akár egy kávéra.

Alakíts ki olyan helyzetet, hogy ketten legyetek, aztán legyél humoros vicces nevessetek, és amikor úgy vicceskedtek akkor úgy hülyeségképpen odabújhatsz hozzá megsimogathatod a mellkasát, szóval kezdj el közeledni!

Nem tudok jobbat!

2011. ápr. 19. 20:06
 5/6 A kérdező kommentje:

Áh köszi :) ez így szép és jó. Már csak meg kell valósítani:D

KÖSZI MINDENT! :):)

2011. ápr. 19. 22:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Azért várok mástól is véleményt!!:D

előre is köszi

2011. ápr. 21. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!