Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem néz végig a szemembe ha beszélgetünk?
Nekem akkor csinált ilyet a volt barátnőm, mikor rosz fát tett a túzre, és nem mert a szemembe nézni
de huzamos ideig, és szóvá is tettem.
Kiderült, még mindig a volt pasijába szerelmes, rajtam csak gyakorlatilag kisírta magát :S :S :S
szal azóta nagyon óvatos vagyok a szemkontaktus kerülőkkel.
Ettől függetlenül simán a szemembe hazudhat :D de ez van..:D
18/F
Én egy lánnyal vagyok hasonlóan, elbeszélgetünk, tudja hogy bejön nekem, valamiért viszont kerüli a szemkontaktust. Emiatt sokszor olyan érzésem van mintha nem is érdekelné igazán amit mondok neki, viszont ő az aki keresi a társaságomat. Viszont korábban amíg nem ismertük egymást, néha szó szerint bámult, és mindig én szakítottam meg a szemkontaktust.
Azt hiszem rá fogok kérdezni. :)
Lehet hogy nagyon bejössz neki és azért csinálja?
Nekem volt régen egy osztálytársam, akivel jóban voltam, és sokat beszélgettünk. Rendkívül visszahúzódó volt, és szerintem emiatt nem mert az én szemembe sem nézni. Beszélgetni beszélgetett, és láttam, hogy kedvelte a társaságomat, de a szemkontaktus...:-)
Szóval szerintem csak félénk.
Én is ilyen voltam.
Igaz nálam akkor fordult elő, ha többet éreztem a lány iránt mint barátság, és ideges voltam miatta.
szóval az oka, szerintem az idegesség. :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!