Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, hogyan oldhatnám fel ezt a fajta gátlásomat?
Gondolj valami nagyon vicces dologra, röhögj fel hangosan, és akkor már nem leszel közömbös számára. :-)
Egyébként tényleg, valami vidám dolgot juttass az eszedbe, hogy a mosoly őszinte legyen, mert ha a mimikai izmaidat kényszeredetten próbálnád mosolyra állítani, akkor inkább vicsorgás lenne szerintem. :-D
ha erőssen nézel rá, vagyis bámulod utána ugyis odafigyel rád:) és utána már lehet mosolyogni akár mint a tejbetök:)
Nekem pont azzal a résznél van gondom hogy hogyan beszélgessek vele pl: vonat busz metro mert már ha felfigyel rám akkor hogyan tovább? A szemezéstől meg zavarba jövök ugyh nem vagyok könnyű eset én se
17:34
Azt a qrva ilyet még nem halottam:D
Kíváncsi lennék milyen vagy amikor elkezdessz vigyorogni mint a tejbetök amikor meglátsz egy jó pasit.
Ne haragudj de tényleg vicces volt:)
Utolsó előtti voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!