Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek, hogyan oldhatnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, hogyan oldhatnám fel ezt a fajta gátlásomat?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, ha meglátok 1 lányt és tetszik (utcán, metrón, buszon stb...), akkor vmiért nem tudok rámosolyogni vagy esetleg vmi jelt adni rá, hogy tetszik és helyette inkább fapofát vágok és úgy nézem mintha nem érdekelne.
2011. ápr. 18. 20:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem akkora baj ez. Ha vigyorogsz, mint a tejbetök az sokkal kínosabb.
2011. ápr. 18. 20:39
 2/8 93Mumus ***** válasza:
100%
Hát mosolyogj rá... annyira csak tudod irányítani az arcmimikádat, s ha nem gyakorold tükörben. Nincs miért görcsölj 1 mosoly miatt. Mindenki szereti a ha rámosolyognak, még a legszebb lányok is. Légy tökös és mosolyogj bazze :))
2011. ápr. 18. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

Gondolj valami nagyon vicces dologra, röhögj fel hangosan, és akkor már nem leszel közömbös számára. :-)

Egyébként tényleg, valami vidám dolgot juttass az eszedbe, hogy a mosoly őszinte legyen, mert ha a mimikai izmaidat kényszeredetten próbálnád mosolyra állítani, akkor inkább vicsorgás lenne szerintem. :-D

2011. ápr. 19. 19:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
2011. ápr. 19. 21:19
 5/8 VODKA0710 ***** válasza:
Ezzel a "gondolj viccesre" dologgal csak óvatosan. Elkap a röhögőgörcs, aztán nem birod abbahagyni. Buszon rohadt idegesítő (tapasztalat :D).
2011. ápr. 21. 23:27
 6/8 anonim ***** válasza:

ha erőssen nézel rá, vagyis bámulod utána ugyis odafigyel rád:) és utána már lehet mosolyogni akár mint a tejbetök:)

Nekem pont azzal a résznél van gondom hogy hogyan beszélgessek vele pl: vonat busz metro mert már ha felfigyel rám akkor hogyan tovább? A szemezéstől meg zavarba jövök ugyh nem vagyok könnyű eset én se

2011. ápr. 22. 00:49
 7/8 anonim ***** válasza:
húú, nekem meg az a bajom hogy vigorgokk, azzonal ha valakivel beszélek :D
2011. ápr. 22. 17:34
 8/8 anonim ***** válasza:

17:34

Azt a qrva ilyet még nem halottam:D

Kíváncsi lennék milyen vagy amikor elkezdessz vigyorogni mint a tejbetök amikor meglátsz egy jó pasit.

Ne haragudj de tényleg vicces volt:)

Utolsó előtti voltam

2011. ápr. 22. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!