Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam el az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el az első "randira"?

Figyelt kérdés

Van egy tök szép lány akit ismerek. Mivel osztálytársak vagyunk ezért sokat beszélgetünk, hülyülünk.

El akarom hívni moziba vagy fagyizni. Először azt akarom, hogy azt higgye, hogy csak barátilag megyünk el oda.

Szerintetek hogy hívjam el és mikor?

2011. ápr. 18. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Úgy hivd el, hogy szólsz neki, hogy "Hé, megyünk moziba vagy fagyizni?" És akkor mentek el, amikor mindkeettőtöknek ideje van. :)
2011. ápr. 18. 18:13
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
Akkor talán mondd neki ezt: barátilag elvinnélek fagyizni a moziba.
2011. máj. 26. 17:43
 3/6 anonim ***** válasza:
44%
mond neki hogy van egy nagyonjófilm ami érdekel,de senki nemakarja megnézni veled. Kérdezd meg h ráérne e valamikor.
2011. máj. 26. 17:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

állj,állj...jól meggondoltad?Azt higgye hogy barátilag?

Miért akarod azt kihúzni a csajból hogy azt mondja neked hogy legyünk inkább csak barátok...sőt ezek után már lehet nem is nézne rád még barátként se és nem is szívesen lenne a te társaságodban és nem beszélnétek többet.Most vagy elszúrsz egy barátságot vagy sikeresen meghódítod(finoman fogalmazva)csak az a baj hogy kb 90%-10% az esély.Menj biztosabbra.

Inkább vezesd rá arra, hogy tetszik neked, bókolj neki(írtad hogy szép lány akkor ne a külsőjét dicsérd mert azt átlagosnak fogja venni akkor, inkább dicsérd meg ha valami okosat mond pl mond azt hogy nahát ez jó volt nekem nem jutott volna eszembe, de okos vagy<---gagyi példa de így gondolkozz) és kialakulhat egy kölcsönös vonzalom és utána elhívhatod akár mozizni akár fagyizni.

2011. máj. 26. 17:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Kösz Velocy! Jó tippek.
2011. máj. 26. 18:20
 6/6 anonim válasza:

Keress valamit, ami mindkettőtöket egyaránt érdekel, vagy ami nem túl lányos és még elviseled. :D

Ha ügyes vagy akkor lassan egy hullámhosszra kerültök, utána meg ott lesz a válasz út:

1. Haveri kapcsolat

2. Összejön amit terveztél.

Én 1éve igyekszem ezzel a taktikával és már közelebb kerültem hozzá mint voltam. Amikor csak tudsz legyél vele :D sose hagyd magára, érezze, hogy ha baj van akkor rád bármikor lehet számítani.

2011. máj. 26. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!