Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha utcán láttok egy fiút, mi az első, amit megnéztek rajta? Gondolok itt a srácra magára, és a ruhájára, de főként a ruhára, hogy mi az, ami tetszik nektek? 14-20 év közötti lányok válasza lenne a legjobb.
16/f
( Nem akarok összejönni egy 20 évessel, nem azért írtam)
Köszi
1) Kisugárzás, összhatás: legyen magabiztos megjelenése, és normális stílusa.
2) Szem: imádom a kékszeműeket <3 de az már +.
3) Hátulról: fenék, lábak, cipő.
18/L
kisugárzás
Szem, arc, száj.
Test (magasság, alkat stb..)
Fenék
Hát én pl gyűlölöm, ha a nadrágja egy fiúnak a térdéig le van csúszva!!! Igenis normálisan húzza fel! Meg az ingek nagyon jók. :)
14/L
1. arca
2. stílusa (nem szeretem ezt a mai tini stílust... Farmer + ing vagy póló)
3. teste
4. ápoltsága
:)
1. arc
2. haj
3.szem
a ruha mindeggy de nekem nem tetszik az akinek a gatyája le van tova hátul
Szem, moslyoly. Ruházaton első a cipő :) Én is hasonlóképpen, mint már írta valaki, sok következtetés le tudok vonni a cipőből, bár nekem nem kifejezetten a fekete cipő tetszik.
Én sem szeretem, ha egy fiú letolja a nadrágját, de a rockerek sem jönnek be. Főleg az olyan fültágítós, piercines, cigizős fajta.
Mellesleg az ing szerintem is az egyik legjobb választás :)
16/L
Nekem a kapucnis pulcsi tetsz, meg farmer. De igazából nem a ruhát szoktam nézni hanem a haját, arcát
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!