Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezt megteszem, én leszek a féreg?
Még szerelmes a lányba? Ezt vele kell megbeszélned, remélem te is tudod.
Engem személy szerint nagyon zavarna, de nem ismerem a haverodat.
Régen a katonatiszteknél, ha valaki nősülni akart, akkor a tiszti bizottság előtt kellett bejelentenie. Ha valakinek ugyanazzal a lánnyal bármilyen viszonya az elmúlt egy évben, akkor fel kellett állnia. Ebben az esetben az esküvőt nem engedélyezték.
Nem véletlenül találták ki, így elébementek az esetleges személyi ellentéteknek.
Persze manapság az is elég, ha a haverodat kérdezed meg mit gondol erről.
Egyetértek az első hozzászólóval, ez egy nagyon kényes téma! Lehet, hogy még várnod kellene vele...beszéljétek meg mindenképpen, nehogy a barátságotok tönkremenjen.
Amúgy ezek szerint a haverod nem tudta, hogy neked tetszik a lány? Mert ha tudta, akkor ez így fordítva is érdekes...
hát így már más a helyzet...azért egy kérdést megér szerintem, csak hogy később ne mondhassa rád, vagy ne terjessze azt, hogy milyen szemét voltál.
Aztán hajrá a lánnyal.
Nem leszel féreg. Akk lennél az ha a legjobb barátoddal csinálnád ezt.
Hajrá! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!