Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti szoktatok bókolni és flörtölgetni akkor, mikor nem érdekel titeket a másik úgy mint egy "leendő barátnő"?
Figyelt kérdés
Mennyire veszitek ezt komolyan? Jelent valamit, vagy csak jólesik?2011. ápr. 15. 20:06
1/7 A kérdező kommentje:
Na látom itt nem fogok választ kapni. :D
2011. ápr. 15. 20:24
2/7 anonim válasza:
Szoktam, de csak annak aki be is jön nekem. ;)
3/7 anonim válasza:
Én is szoktam, de nem csak annak, aki valóban tetszik, hanem olyanoknak is, akik egyébként nem tetszenek. Hogy ennek ellenére miért bókolok nekik? Mert tudom, hogy az emberek szeretik, ha megdicsérik őket.
4/7 anonim válasza:
jelent valamit,általában annak a lánynak bókolok aki tetszik és több is lehetne:)
5/7 anonim válasza:
én szoktam,
meglegyezgetem a hiúságát, érezze nőnek magát annak ellenére, hogy a sors nem volt valami kegyes hozzá
6/7 anonim válasza:
Szoktam, mert jól esik, jó szorakozás, és ugy csinálom h a nő is csak flörtnek vegye, és remélhetőleg annak is fogja!
Ebben nincs semmi rossz, tesztelem kivel tudok szóba állni és hány nőnek tetszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!