Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit reagáltok arra, ha valaki leszólít titeket (tök kulturáltan) az utcán?
nekem az jobban bejön, ha valaki úgy próbálkozik, hogy pl "szia, bocsi, nemtudod, mennyi az idő?":D
ha valaki odajönne hozzám, és csak úgy megmondaná, hogy teccek neki és elhívna valahova, akkor először sztem röhögnék, aztán rákérdezek, hogy komolyan gondolta-e, és ha bejön, akkor leheth elmegyek vele.:)
17 éves srác vagyok,de azért hozzászólok a kérdéshez!
Nekem pedig a következőket tanácsolták: (ahogyan le kell szólítani egy csajt az utcán)
-"Szia! Meg tudnád mondani XY merre van?"
-"Szia! Meg tudnád mondani mennyi az idő?"
Azt már én elég durvának tartom,hogy csak úgy megmondanám,hogy tetszik és jöjjön el velem valahova. Szerintem ezt nyomulásnak veszik,vagy nem tudom. Még soha nem mertem az utcán csajt leszólítani, (bunkón nem is merném)mert nem mertem.
De remélem,hogy egyszer túl leszek ezen az önbizalomhiányon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!