Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket imponál egy olyan hapsi aki kopasz skinhead és fasiszta hajlamai vannak?
Amúgy utolsónak van igaza!
Azt sem tudjátok mi az a "fasizmus"! Korporatív államfelépítés? Falangizmus? Arkangyal Légió? Nemzeti szocializmus, vagy fajelmélet nélküli fasizmus? Ezekkel a fogalmakkal mennyire vagytok képben? Szerintem a 95% úgy semennyire. Akkor mi is olyan elvetendő a fasizmusban? A fasizmusban nem volt fajelmélet! Csak ezt hallottátok, hogy minden rosszra az lett mondva, hogy "fasizmus"...be vagytok tanítva, mint a pincsikutyák. És nem csak betanítva, hanem beoltva is, méghozzá gondolkodás ellen.
kopasz : oké :)
fasiszta : messziről kerülendő undorító féreg :)
nem tudom miért messzire elkerülendő egy skinhead.. ha nem kötsz beléjük nem rontanak neked képzeld!
ha meg megjegyzel egyet s mást ami sérti a személyiségi jogait akkor igenis be fog szólni rendületlen mert tudod, az ember ilyen: nem bírja ha belekötnek akár szavakkal akár tettekkel.. így vagy úgy de visszavág.
dehogy nézem meg őket,nem szépek hogy őket stíröljem.
tőlem be is szólhatnak,engem aztán nem hat meg,csak sajnálni tudom őket hogy ettől érzik jobban magukat.:)
Nekem személy szerint a kopaszok /nem discosok/ jönnek be.
Én nagyon csipem a bakancsosokat eddig szinte csak bakancsos barátom volt.De nem ettől dől el minden ha az illető bakancsos de egyben tapló bunkó beképzelt akkor köszönöm nem kell.
Egy mondatban vonzanak a bakancsosok de köztük is a normálisak nem kell hogy kigyúrt legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!