Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy/hol csináljátok ezeket? Egyszerűen nem értem.
talán elkéne menni ismerkedni,sportolni olyan d legfőképp olyan helyekre,ahol lehet csajozni,barátkozni.Ha már van egy jó haveriköröd,akkor könnyebb nőzni is szerintem.
De nem vagy lekésve semmiről.Majd ha 25évesen is itt tartasz,akkro aggódhatsz:)
Amúgy meg általában a férfiaknak kell mindig mindent kezdeményezni,szóval nem fog egy szép lány sem csak úgy rádírni,hogy"szia figyu őrülten kívánlak,tégy magadévá,vagy hé nagyon szeretnék a barátnőd lenni kérlek járjunk!"...tenni kell ezekért,s akár hónapokig is teperni egy lány után...Nem feladni!
Szerintem ne menj prostihoz, nem gondolom, hogy egy prostival kellene elvesztened a szüzességedet. :)
Hogyha türelmesen vársz(mert más választás nem igazán van), akkor egyszer el fog jönni az a lány, akivel kölcsönösen vonzódtok majd egymáshoz, és persze szeretitek majd egymást.
Addig pedig maradj a masztinál. ):
Egyébként én is nagyon várom már azt a fiút, akivel kapcsolatot tudnék létesíteni, de valahogy még várat magára, sajnos.
Légy türelemmel, ahogy én is teszem. :)
14/L
Először is az ilyen 13-14 éves lányok akik írnak a fiúnak, nem túl érettek, ezt annak ellenére mondom, hogy én is 14 éves vagyok. De ilyen valójábn csak a "kissebbek" körében van. Szerintem 17 évesen már ellehet jutni olyan szintre, hogy ne azt várd, hogy majd jön egy gyönörűszép lány, egyből felszed, neked meg a kisujjadat sem kell mozdítanod. A fiúk dolga, hogy felszedjék azt a lányt aki bejön nekik, a lányok pedig próbálják kifejezni, hogy bejön nekik a fiú, pl flörttel, vagy mosollyal, de a fiú feladata, hogy ezután lépjen..Szóval ne azt várd, hogy majd vki ír..az igazi,normális csajok inkább várnak, úgyhogy neked kell lépned.
14/L
14:28
Miért olyan nehéz ezt elképzelni? Nem nagy dolog, beszélgetni te is tudsz. Aztán meg jön minden magától.
14:28
Fura!! Egyépként szerintem eleinte mindenkinek "olyan fura"...Mert amikor elképzeled nem teljesen ugyanolyan lesz, mint amilyennek képzelted..Tényleg fura kicsit..De utána megszokod ezt a "fura" érzést.. És később jobb lesz, csak meg kell próbálni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!