Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy lánnyal éreztetni, hogy szeretem?
Na szóval !
Hívd el sétálni a parkba ha van olyan :) Szépen vigyél neki virágot, 1 szál vörös rózsát... egyértelmű lesz neki :) Érezd vele jól magad, majd kísérd haza... innen csak csókkal lehet zárni... tedd ezt pénteken, hogy ne suliban lásd másnap :P Hanem nála-nálad :)
Drukkolok, hajár !
Most az másodlagos, hogy a barátaid vagy itt mi idegenek mit mondunk. Neked kell eldöntened, hogy elég bátor vagy-e és mersz-e kockáztatni. Persze elsülhet rosszul is, de gondolj arra, hogy kb ugyanannyi az esélye, hogy jól alakul.
Esetleg, hogy ne sérülj annyira, valahogy ki kellene puhatolni, hogy a lány mit érez vagy gondol erről a nem könnyű helyzetről. Pl. egyszer egy beszélgetéskor felvetni a fiú-lány barátság témáját, hogy mi a véleménye erről...vagy valami ilyesmit. És ebből talán kiderülhet a hozzáállása.
Most más nem jut eszembe, de drukkolok!
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat :)
Szerintem elmondom neki a következő találkozás alkalmával, az a fiú-lány barátság téma nem rossz, lehet, hogy kipróbálom, köszi :)
Amúgy jah, vagy jól sül el vagy nem, mondjuk jelen pillanatban elég optimista vagyok, de felkészülök a kudarcra is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!