Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 13 évesen be lehet csajozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 évesen be lehet csajozni, vagy várjak még?

Figyelt kérdés
13/f
2011. ápr. 9. 22:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

De istenem... Milyen hülyeség az, hogy a fiúk később érnek??? Engem mindenki a koromnál érettebnek mond...

Amúgy mire mondják azt, hogy a lányok érettebbek???

2011. ápr. 10. 07:53
 12/19 anonim ***** válasza:
Én arra vagyok kíváncsi, hogy egy-két (úgy tűnik, elég sok) 18 év ALATTI mit keres egy olyan oldalon, ami nem számukra lett kitalálva.
2011. ápr. 10. 09:38
 13/19 anonim ***** válasza:
22%
nekem 17 évesen se megy, talán azért mert általánosba nem beszélgettem lányokkal
2011. ápr. 10. 10:11
 14/19 A kérdező kommentje:
Ez a kategória nem 18+, csak a szexualitás és a szüzesség, a randi kategória esetleg 12+ os én meg 13 vagyok
2011. ápr. 10. 11:23
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem, be lehet csajozni. Igenis fontos a kapcsolatteremtés a lány és a fiú között. Bár egy 13 éves fiú testileg (szexuálisan) érett, - működőképes, ez természetes, még akkor is, ha ez nem annyira látszik az arcodon. A kapcsolatteremtés pedig lelki tényezők fejlesztésén múlik. Egy tini szerelem izgalmas és életre szóló szép emlék lehet. Ez nem jelenti azt, hogy nemi életet kellene élni, de csajozni, szerelmesnek lenni és kapcsolatot teremteni fontos dolog. Ezt úgy kell tenni, hogy ne legyen kárára a többi feladatodnak, amit nap közben tenned kell.
2011. ápr. 10. 12:36
 16/19 anonim ***** válasza:
56%
a Lanyok hamarabb ernek na hagyal mar:)))))))))))))))))) mikor azon paraznak h jol neznek -e ki es h nem koverek -e es h a pasijuk ha ranez egy masik lanyra akkor megcsalja oket ha apsi nem ir 1 sms est egyik este akkor mar biztos massal vannak ha van egy anayjegyuk akkor mar csufak stb uristen ez nektek erettseg ??:P ez sztem gyerekeseg nem erettseg!
2011. ápr. 10. 16:28
 17/19 A kérdező kommentje:

Utolsó: kábé én is így gondolom a dolgokat...

Meg nekik az számít érettségnek, ha már 11 évesen egész nap RedBull-t isznak??? Egyes lányok sajnos azt csinálják és ezzel nagyon érettnek tartják magukat. Jó, van hogy én is lehajtok egy-egy redbullt, de csak akkor ha téll szükség van rá. Ők viszont buszon ülve egész nap is redbullt isznak, pedig nem hiszem, hogy valami fáradtak. És már bocsánat, de szinte minden lánynál ezt látom, van egy normális, aki tetszik nekem és azzal járnék...

2011. ápr. 10. 21:39
 18/19 anonim ***** válasza:
Az életem csodálatos volt, már hatvan éves vagyok, és még soha nem ittam Redbullt. (vörös bikát)
2011. ápr. 11. 21:51
 19/19 anonim válasza:
13 évesen csak akkor tudsz csajozni ha menő vagy,kötekedsz,és amikor a lánnyal vagy "jókisfiú" leszel szval vele kedves vagy.pl:megemlíted hogy szép a haja.ha ez megvan már csak egy témát kell
2012. febr. 9. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!