Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a randiszöveg jó vagy túl udvarias?
nem találtam rá jobb módot, mert szinte sosincs órád a főépületben, úgyh itt írok. szóval szívesen megismerkednék veled, egy suli utáni dumálgatás alkalmával.
Még sose beszéltem vele se élőben se chaten.
17/F
Hol szoktad látni, ha nem találkoztok?
Szerintem jó, ha mindenképpen levélben szeretnéd.
Nemnagyon stimmel az ilyen szöveg. A helyzet az, hogy minden jobb lány napi 10 ilyet kap. Meglátja és 'Jajj már megint egy próbálkozó lúzer srác-.-'. Először is keltsd azt a látszatot, hogy nem csak a külsője érdekel. Első levélben ne hívd el, csak valahogy deríts ki valamit a személyiségéről. Ez be fog jönni neki. Tegyél úgy, mintha magasak lennének a követelményeid, és ne azt gondold, hogy a csaj számodra a főnyeremény, hanem hogy TE vagy a főnyeremény a lány számára, és ha NEKI szerencséje lesz, akkor megkaphat téged, mert te egy cool srác vagy. Mondjuk jobb lenne, ha élőben bonyolítanád le, de minimum az, h chaten. Levél csak a legvégső megoldásként. Meglátod a suliban, menj oda hozzá és választhatsz indirekt (hello épp azon dumáltunk a srácokkal, h láttam egy felmérést, mi szerint a lányok többet hazudnak, mint a fiúk, szerinted is így van ez?) vagy direkt (csáo aranyosnak tűnsz, mondj 3 belső (!) tulajdonságodat, ami miatt érdemes téged megismerni) módszer között. A lényeg, h viselkedj férfiként és mutasd ki, hogy rád tapadnak a csajok és te vagy a főnyeremény! Sok sikert! számolj be a fejleményekről!
daw
daw az egyik legintelligensebb válaszoló, akit mostanában itt találtam.
Tényleg valami ütőssel kell előállnod, ami hozzád passzol, hogy kitűnj a tömegből.
Könnyed témát vess fel, na akard felszedni első körben.
Fontos, hogy ha a barátnői is ott vannak, akkor ne juss el olyan szintig, hogy a közeledésere kelljen megnyílnia. Közönség előtt akkor is koptatunk sokszor, ha egyébként nem tennénk.
Hát ha tegyük fel fordított esetben egy csaj odajönne hozzám ilyen közvéleménykutatással én szerintem kiröhögném, persze csak magamban, vagy fogalmazzunk finomabban: jót mosolyognék rajta. Meg a másik, hogy a csaj 15 éves, és nem a menő, hanem az átlagos csajok közé (külsőre is) tartozik (és én inkább az ilyeneket kedvelem)
Valóban szükséges ez? Mert tényleg, lehet hogy rosszul gondolkodom, de ha nekem kéne 3 belső tulajdonságot mondani, hogy megismerkedjen velem a másik nem képviselője, akkor kissé sértőnek venném, hogy ezkeszerint a külsőm nem is érdekli, szóval nem vagyok elég jó? akár csak barátkozni akar, az meg van sok.
Ha a barátnői ott vannak, eleve szerintem halott dolog kísérletezni, szólítottam már le élőben suliban csajt, előtte chaten beszélgettünk, semmi nem lett belőle, aztán megfordítottam a dolgot, először élőben szólítottam (nyilván másikról van szó) és utána chat, abból se lett semmi, ezért szeretnék egy harmadik módszert kipróbálni.
És egy nagy igazság a szintén vele egykorú csajbarátomtól: ha egy lánynak bejövök, akkor szinte mindegy milyen dumával hívom el egy kis ismerkedésre, eljön. Ha nem, akkor lehetek a legprofibb felszedőművész, akkor se
Valóban szükséges ez? Mert tényleg, lehet hogy rosszul gondolkodom, de ha nekem kéne 3 belső tulajdonságot mondani, hogy megismerkedjen velem a másik nem képviselője, akkor kissé sértőnek venném, hogy ezkeszerint a külsőm nem is érdekli, szóval nem vagyok elég jó? akár csak barátkozni akar, az meg van sok.
Már hogy gondolná, hogy a külső nem tetszene, hiszen eddig csak ezek alapján láttad, éppen a külseje miatt írtál neki.
De szerintem Daw nem úgy érti, hogy mondjon 3 tulajdonságot magáról, hanem kérdezz valami olyasmit, amiről hosszan tud esetleg válaszolni, és abból már le lehet szűrni, hogy milyen ember is ő. Esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!