Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan nagy baj, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy baj, ha valaki párt akar (még, ha görcsösen is)?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 13:12
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Hát ez van. Hátha találok olyan lökött tyúkot,aki járna velem.
2011. ápr. 11. 13:22
 22/22 anonim ***** válasza:

Barátnőm ilyen görcsösen keres párt magának, aztán csak figyelem ahogy kihasználják és eldobják. Nem hallgat senkire mert magányosnak érzi magát, és hisz abban ,hogy az aktuális ember az igazi mindig. Hát inkább az előttem szólónak lassan kivárva ,de kevesebbet sérülve, mert minden rossz tapasztalat után savanyúbb leszel, bizalmatlanabb, kevesebb önbizalmad lesz, és a végén már azt sem engeded közel aki valóban a társad szeretne lenni.

Én 4 éve vagyok egyedül mégsem görcsölök. És nem járok ágyról ágyra pedig ajánlat az lenne bőven. Majd ha úgy érzem megtaláltam azt az embert aki engem akar és fordítva akkor belevágok egy kapcsolatba. Addig is jó példa a barátnőm nekem nem érdemes görcsölni:)

2012. aug. 2. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!