Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek egy randin egy virággal történő szerelembevallás mindig élmény?
Ha én lennék ilyen esetben, élmény lenne, akkor is, ha nem tetszene az illető. Belőlem már az "kicsikar" jókedvet, ha érzem, hogy tetszem valakinek (főleg mert nem sokan voltak-vannak, akiknek tetszenék), szóval az lenne. Még ha rosszul is esne, hogy meg kell bántanom.
Egyébként bennem is, lányként is "felmerült", hogy vajon mit érezhetett a fiú, akinek bevallottam, hogy szerelmes vagyok belé. Nagyon kíváncsi voltam, úgy is, hogy nem tetszik nekem. Ha már nyert annyit, hogy valaki különlegesnek tartja (sok kikosarazás után), már megérte.:)
akkor nem "élmény" hanem valamilyen pozitiv hatást azért gyakorol nem?
Én pasi mondjuk mindig örülnék egy picit, mégha reménytelen az illető is, és finoman utasitanám vissza
Első pár randira soha nem adok semmit, nemhogy virágot. Séta, beszélgetés először. Esetleg egy kávézó ahol én fizetek. Virágot akkor adok, ha járunk, vagyis túl vagyunk pár randin. Én nem tudom hogy élik meg ezt a nők, de engem tuti kiakasztana ha minimális ismeretség után elém állna valaki, hogy ő mennyire szerelmes belém. A szerelem nem ez.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!