Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar ha egy lány szemüveges? Ha igen miért?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 21:55
12/16 anonim válasza:
Mondjuk akkor nem zavar ha csak olvasáshoz kell, de ha állandóan fenn van akkor inkább kontaktlencse :S
14/16 anonim válasza:
nem zavar. viszont a nőket meglehetősen zavarja.
15/16 anonim válasza:
nagyon sok szep szemuveges lany van, sot en el is tudnam kepzelni, ha a baratnom szemuveges lenne...ha valaki azt gondolja, hogy a szemuvege miatt nem vonzo, lehet, hogy nem a szemuveg a hibas...
16/16 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem zavaró.
Első barátom szemüveges korszakomban szeretett belém kb. két éve, és azóta is tart. :) Az megint más téma, hogy kényelmi szempontból (krónikus balfék vagyok: mindig valami bajuk volt a szemüvegeimnek, általában sportbaleset :D) kontaktlencsére váltottam.
Szerintem egy szemüveges lány is lehet csodaszép, és egy kontaktlencsés is lehet bűn ronda. :) Ha szép a csaj, akkor szemüvegben is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!