Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az absztinens életmód lehet vonzó?
Szerintem NEM!
Inkább eltántorítja az embert..
"Önmegtartóztató, a káros élvezetektől különösen a szeszes italoktól elvből tartózkodó személy. "
Én itt kifejezetten az alkoholra gondoltam. Szerintem azzal nincs semmi baj, ha alkalmanként iszik valaki 1 pohár szeszes italt, ha az alkalom úgy kívánja.
Ez elég elkeserítő.:(
Jó ideje tartom magam az Straight Edge (vagy ha úgy tetszik SXE) életformához, mert úgy érzem hogy számomra ez az egyetlen járható út, és képtelen lennék másként élni. Éppen ezért nem is áll szándékomban feladni, igaz, így meg nagyon magányos vagyok. Sziklaszilárdan hiszek az elveimben, de közben vágyok is a szerelemre, a szeretetre, a romantikára.
SZERETKEZZ NE HÁBORÚZZ! Szerintem semmi baj sincs azzal ha nem iszol nem cigizel nem drogozol! Tökéletes:)) Őszintén szólva engem zavar ha egy srác egyfolytában piázik stb stb!
Nem a sörhastól lesz férfi a férfi!
De ha a sex-et is megvonod magadtól az gáz. Akkor neked vmi frigid csaj kell:)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!