Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Léteznek még ilyen lányok (lent)?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még ilyen lányok (lent)?

Figyelt kérdés

-van érdeklődési köre, lehet vele beszélgetni

-a közös program nem abból áll, hogy a bevásárlóközpontban ruhákat nézegetünk

-szeret fényképezni :D lehetőleg nem telefonnal

-szívesen jár kirándulni, biciklizni

-ragaszkodó, romantikus

-nem ment át rajta egy fél város

-nem sminkeli agyon magát

-normális ruhákat hord, nem látszik ki mindene

-nem vágyik semmiféle plasztikai műtétre (gondolok itt: mellnagyobbítás, ráncfelvarrás, zsírleszívás stb.)

-17-18 éves

2011. ápr. 4. 20:00
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
UTOPIA...
2011. ápr. 8. 22:51
 22/34 anonim ***** válasza:
Leragadtam a fotózásnál. Igaz nem a 17-18 éves katagória vagyok, hanem kicsit több, bár még nem 30 :) Fotóművész vagyok, és kirándulni is szeretek :D
2011. ápr. 8. 23:08
 23/34 anonim ***** válasza:
Nekem korom stimmel(17), nem sminkelem magam EGYÁLTALÁN, nem vagyok plázacica, szeretek beszélgetni, tűrázni, imádok fotózni (hobbiból), de a plasztikai műtétnél sajnos bebuktam...bocsi
2011. ápr. 8. 23:13
 24/34 Ixdecske ***** válasza:
az 1. 2. 3. 5. 6. 7. 8. igaz rám:D csk még 15 vagyok és túrázni annyira nem szeretek a fotógépem meg rossz el kéne vinni szerelőhöz.... uh tuti vannak
2011. ápr. 8. 23:14
 25/34 anonim ***** válasza:
én sem 17-18 vok de teljesen rám illik...és amint láttam a komikat: igen vannak még ilyen lányok :DD
2011. ápr. 9. 00:09
 26/34 anonim ***** válasza:

nem utopia

vannak még ilyen lányok

csak rossz helyen kerested eddig őket

rám is illik szinte minden (ha nincs kéznél a rendes akkor tel-el is fényképezek)

2011. ápr. 9. 00:12
 27/34 Nyú Júzer válasza:
Boccs haver nekem pont ilyen a barátnőm...
2011. ápr. 9. 00:26
 28/34 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem utópia! Ilyem lányok igenis vannak! A barátnőimre és rám ezek kb mind illenek. Szóval vannak ilyen lányok csak jó helyen kell kersni :D
2011. ápr. 9. 01:13
 29/34 anonim ***** válasza:
én 18 vagyok.kedves ragaszkodo nem sminkelem agyon magam nincs kint mindenem és szűz vagyok mellesleg nem vagyok csúnya . fenék alá érő hosszú (saját) gesztenye barna hajam van barnászöld szemem.tanulok...lehet velem beszélgetni..sőt!!! imádok beszélgetni!és plasztikai műtét nincs a terveim közt..
2011. ápr. 9. 02:51
 30/34 anonim válasza:
persze hogy léteznek :) Énis ilyen vagyok, csak 16leszek:D
2011. ápr. 9. 09:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!