Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben? Tanácstalan vagyok.
Szóval van egy lány, aki 3 éve az osztálytársam. (17 éves vagyok)Eddig elég jó haveri viszonyba voltunk, de aztán idővel én elkezdtem többet is érezni iránta, ami egyre csak erősödik. Szerintem külsőleg tetszem neki(99% :)), sokat szoktunk beszélgetni is, eléggé megismerhetett már, órákon is sokat szokott nézni...és többször is mondott olyanokat hogy zavarba hozott(pozitív értelemben).:) A gond az, hogy 11 hónapja van barátja, és naponta emlegeti, többször is, sokat beszél róla..állítólag szerelmes belé. Nagyon úgy viselkedik, hogy nem tudok kiigazodni rajta.
Maga a lány egy főnyeremény, nála keresve sem találhatnék jobbat, eléggé megismertem 3 év alatt.
Örülnék neki ha tudna valaki segíteni, hosszú ideje csak "szívok" ilyen téren, kezd nagyon elegem lenni már, elfelejteni meg elég nehéz lenne, hiszen nap mint nap látom..
Csak húz ez a csaj is. Felejts el. Menj el egy buliba aztán szedj fel egy olyat, aki nem csak nézeget, meg zavarba hoz...
25/f
Nem húz, nem csinálna ilyet, ismerem.
A mondatod másik felét meg inkább hagyjuk.
Köszönöm a válaszokat.
Lehet tényleg be fogom vallani, csak ha negatív visszajelzést kapok, nem is tudom hogy nézzek a szemébe utána..
Szerintem is beszélj vele. Mondd el neki, hogy te egy kicsit többet érzel iránta, mint barátság, mi a véleménye, érzése ezzel kapcsolatban. Tudnia kell, hogy mi a helyzet! Ha pedig tényleg olyan normális lány, ahogy írod, akkor legalább tisztában lesz azzal, hogy hogyan álljon hozzád! Vagyis vagy fogja vissza magát és ne legyen félreérthető, ne bántsa meg az érzéseid a visszautasítással, vagy pedig nyitott lesz veled egy kapcsolatra!
Csak arra azért vigyázz, ne hagyd, hogy ezt a rajongást kihasználva hülyét csináljon belőled vagy a barátja mellett tartson meg téged bármilyen minőségben...
A negatív visszajelzés alatt azt értem hogy nem szeretne tőlem semmit. Utána viszont nehezen tudom elképzelni a barátságot...
Lehet várnom kéne, bár 11 hónap együttlét az hosszú idő..ki tudja mikor lesz az egésznek vége, túl hosszú ideig meg nem kéne rágnom magam rajta. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!