Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért vannak mindig csoportban?
Szia!
Ha egy kicsit elgondolkoztok, rájöhetnétek, hogy ez csupán azért van, hogy ne unatkozzunk. Megbeszéljuk a "csajos" dlgkat.
Sokan azt írtátok, hogy ösztön, stb...
Mégis miért állítanék oda magam mellé +6 csajt, direkt??? Nem hinném, VETÉLYTÁRSAK is lehetnek, nem,???
Egyrészt kell a társaság..:D (nők szeretnek beszélgetni szükségük van rá)
Másrészt meg, ha egyedül megyek az olyan mintha barátaim se lennének és még azt se fogom tudni, hogy hol lesz a következő órám..:D
Utolsó 2 mondta tökéletesen!
Ha egyedül vagyunk,olyan,mintha nem lennének barátaink.
Meg nem csak olyan dolgokról lehet beszélgetni,ami a fiúkat nem érdekli.
A barátnőimmel rengeteget beszélgetünk a tanulásról,a fociról,az F1-ről,meg sok másról.
Én pl. ha egyedül vagyok,olyan elesettnek érzem magam.
Állok,mint 1 kuka,és azt hiszik,különcködök.
Én főleg akkor vagyok a barátnőimmel,ha a közelben van az a srác,aki tetszik,mert olyankor zavarban vagyok,izgulok,remeg mindenem,stb.
Ilyenkor vétek engem egyedül hagyni,mert zavaromban csinálok furcsa dolgokat...
Utolsonak:
Ez is egy regi oszton maradvanya.Anno,mikor az emberek meg kis csoportokban eltek,a csoporton belul mindenki ismert mindekit,megvolt a hierarchia.Namost egy ilyen helyzetben,ha egy ferfi beprobalkozott egy nonel,es a no elhajtotta,akkor az az egesz csoport elotti leegest jelentette,onnantol fogva a ferfinak a csoport tobbi notagjanal sem nagyon volt eselye,megbelyegzett lett.Elvileg ezert van az,hogy a ferfiak ma is felnek odamenni egy nohoz,plane,ha csoportban allnak.
Hát töbnyire azért vagyunk csoportban, mert így ha megyünk wc-re akkor tudjuk egymást fedezni, sokkal kellemesebb csoportban és akkor lehet állandóan beszélni és még sorolhatnák legalább 100 különböző dolgot. Mellesleg ti fiúk nem vagytok csoportban? Nem csak a lányok vannak így és ez nem csak a fiúk, hanem a lányok dolgát is megnehezíti.
L/13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!