Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik miért akadtok ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik miért akadtok ki a "legyünk barátok" -koptatószövegen? Melyik az, amin nem bántódtok annyi meg?

Figyelt kérdés

akárhogy próbálom szépen megmondani v.kinek h ...nahát, bocs, de nem....mindig rosszulesik. persze, az érthető, h az elutasítás sosem kellemes, de miért kell utána rögtön ler*bancozni a másikat, ezt nem értem.

ha teljesen nyilvánvaló, h a csaj nem r*bi, akk is sok pasi bejátssza ezt.

m pl. ha azt mondom: jobbat érdemelsz nálam - akk őt fényezem, mégis kiakadnak erre is...

ha meg azt mondom: nem akarok senkivel járni, sokat csalódtam már - akk. nem akarják venni a lapot, és még órákig győzködnek, h deén más vagyok (persze. lehet. -.- csak akk. sem az esetem, és ezt szintén taplóság mondani)

ha azt mondom, van barátom, képesek kinyomozni, h nincs, és akk. hazug qva vok, + mindennek elmondanak.

ha azt mondom, gyászolok, akk megint jön az, h tovább próbálkoznak, h "deén el tom veled a rosszat feledtetni"...

ha azt mondom, hiányzik az ex, akk várnak 2-3 hetet, és újra jönnek próbálkozni

ha azt mondom: csak.- akk követelik a magyarázatot, addig addig, míg azt nem mondom idegességembe, h nem jössz be. erre megsértődnek, meg jön az, h nekem már megint micsoda elvárásaim vannak, mekkora nagyképű p*na vok...

de ember, akk milyen új szöveget találjak má ki? XD

fiúk, mondjatok egy olyat, amin nem sértődtök meg, m eddig 1ik eddigi sem jött be.

20/L

2011. márc. 30. 19:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
ez a qtyás hasonlat jó... de akk ezek szerint maradt az, h meg kell próbálnom v.hogy megelőzni azt, h egyáltalán mondanom kelljen bármit is...esetleg az ismerkedés kezdeti fázisában ilyeneket kell mondanom, h olyan vagy nekem, mintha a testvérem lennél...v. nemtom ez jó-e
2011. márc. 30. 21:05
 12/18 anonim ***** válasza:
Dehogynem mondhatod ki, h ronda, még mindig az a legjobb. Én pl nem sértődnék meg ezen, de eddig akinél próbálkoztam, egy lányban se volt annyi gerinc, h ezt bevallja.
2011. márc. 30. 21:21
 13/18 anonim ***** válasza:
megint az vagyok, aki a kutyás hasonlatot írja,én az őszinteséget szeretem, magyarul a csaj már mondja meg az elején, hogy bejövök-e neki, vagy nem. Pl. ennyit mond: ne haragudj, nem vagy az esetem!Szarul esne az biztos,de legalább az igazat hallanám, és még az elején, mielőtt beleélném magam bármibe is.De persze ez is olyan dolog, hogy ki hogy viszonyul hozzá, nekem az őszinteség a lényeg.
2011. márc. 30. 21:49
 14/18 anonim ***** válasza:
56%

Miért ne lehetne megmondani egyenesen, hogy ronda vagy, úgyis csak a külső számít. Vagy az, hogy nem akarok semmit, hagyjál a francba! Lehet, hogy nyers, de legalább őszinte és nem hitegeti a másikat.

A legyünk barátok pedig egy baromság, mert úgysem gondoljátok komolyan. A barátok néha elmennek erre-arra és közös programokat is szerveznek. Ha egy srác, akit ezzel koptattatok le, elhívna titeket - persze barátilag - rögtön jönne a kifogás, hogy NEM, mert biztos, csak össze akar jönni velem.

2011. márc. 30. 22:26
 15/18 anonim válasza:
sajnos..akarmit is mondassz az nem lesz jo es igy is ugy is megsertodnek:)amugy ha jol belegondolsz mi,lanyak is felkapnank a vizet hasonlo helyzetben:)
2011. márc. 31. 16:42
 16/18 anonim ***** válasza:

"jobbat érdemelsz nálam" és a "sokat csalódtam" nem tántorít el a próbálkozástól.

A "van barátom" szintén nem, mert lehet hogy holnaptól már nem lesz,és a "van barátom" nem feltétlen egyenlő a "szeretem a barátomat"-tal

légy mindig őszinte ! ha nekem azt mondja egy nő még a legelején,( ami szintén fontos,mert nem jó az időhúzás) hogy "Nem akarok tőled semmit,nem jössz be nekem" az a legjobb,legtisztább. És akkor utána nem próbálkozok újra.

21F

2011. márc. 31. 18:07
 17/18 anonim ***** válasza:
a legyünk csak barátok olyan klisé amitől minden rendes pasi a falra mászik nagyon szar érzés főleg hogy nem vagy hajlandő öszinte lenni már az elején mert ez már mindig olyankor jőnelő amikor egy srácbevallaná egy csajnak hogy szereti (az ilyen bátorságot hogy valaki képes a szemébe mondani a másiknak hogy szeretlek nem azzal kell díjazni hogy legyunkcsak barátok de azért aranyos volt köszi:) )
2011. ápr. 10. 09:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Válaszolok, mert szerencsétlen pasinak, egy csajszi se jött ösze és szegény már akar egy numerát(mivel erről szól a természet) és ö meg kiakad hogy eddig 2x alatt nem jött össze neki semmi és hogy csak hülyének nézték őt. ezen mit kell rugózni?
2012. nov. 14. 00:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!