Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk ti mit gondoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Ciki az ha egy 17 éves lánynak nem volt még barátja?
2011. márc. 30. 17:51
 1/10 anonim ***** válasza:
nem ciki
2011. márc. 30. 17:55
 2/10 anonim ***** válasza:

nem...nem alapfeltétel, hogy 17 évesen már mindenki legyen túl legalább 5 pasin...mára már a legtöbb kiscsaj túl van 15 évesen legalább 2-3 pasin, de ez nem jó, mert nem elégérettek, maguk sem tudják a legtöbben, hogy mit is akarnak igazán...a 17 évesek között is van ilyen sok sajnos.

Tisztelet a kivételnek!

17/F

2011. márc. 30. 17:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Én 18 éves lány vagyok,és még nekem sem volt barátom. :( Igen,néha én is úgy érzem/éreztem,h ciki, hiszen körülöttem mindenki összejött már valakivel,és mintha azt éreztették volna,h ezáltal kevesebb vagyok. De hidd el, egyáltalán nem ciki! Nem fogsz lemaradni semmiről! Majd eljön a mi időnk is!:)
2011. márc. 30. 18:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Jah,bocsi,fiúkat kérdeztél.Nah mindegy.:)
2011. márc. 30. 18:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem nem az. Az már az lenne, ha ennyi idősen lett volna vagy 3 abortusza.
2011. márc. 30. 18:17
 6/10 anonim ***** válasza:

és szerintetek az milyen ha egy ötödikes kiscsajnak már 18 pasija volt? (mindegyikkel smacizott)

a baj az hogy a csaj stílusa egyáltalán nem ribis... nagyon kedves, közvetlen és nagyon okos (csak nem ilyen téren:P)

2011. márc. 30. 18:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Én inkább becsülendőnek tartom, hogy mással is foglalkozol, nem csak a pasizással ennyi idősen.

De azért már elkezdhetnéd nyugodtan.

2011. márc. 30. 18:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt még, ez cikibb.

20/L mindjárt 21.

2011. márc. 30. 19:10
 9/10 anonim ***** válasza:
nem. miért lenne ciki?
2011. márc. 31. 00:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) kíváncsi voltam hogy ti hogy lássátok ezt, mert ugye általában korombelieknek már van pasijuk, de megnyugodtam ha nem ciki:D:)
2011. márc. 31. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!