Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek az első csóktól!? 14/L
egy a lényeg,ne idegeskedj miatta na!:)
egy éve volt az első barátom,szájrapusziból lett az első nyelves csók.énis paráztam,hirtelen volt,mind a ketten tapasztalatlanok.aztán együtt gyakorolgattuk ^^(mostmár így visszanézve,sajnos együtt)Pár hónap szünet után,hirtelen smároltak le,pedig előtte egy-két héttel eljátszottam a fejembe,hogy milyen lenne ezzel a sráccal smárolni,és rögtön beparáztam.Két hete szintén,na az érdekes szitu volt,mert nem számitottam rá.A srác régóta tetszett,de csak szivatgatott.Odajött buliba táncolni,és egykis bújós táncból kézfogás lett,meg lentebb csusszant kezek,meg ölelkezés,meg szájrapuszi,onnan a csók.És kéthete szintén csak szivatott.:D
Szóval ha megtörténik az első,is lehet tőle parázni,látod?:)
nem szabad tőle félni,ha tapasztalt majd megtanít,ha nem akkor majd együtt gyakorolgattok!:)
15L
2 hete kaptam meg az első csókomat.
14 éves vagyok én is és lány.
Én nem izgultam miatta, csak annyit gondoltam, mi lesz ha elrontom. De, az a helyzet, hogy ezt nem lehet elrontani, ha olyannal csinálod aki tényleg szeret téged, és te is szereted őt! :)Mivel ő a fiú ő fog "vezetni", nem kell gyorsan, ahogy ő csinálja próbáld te is felvenni a tempót. Egyáltalán nem nehéz, de ez adja magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!