Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerkedtél meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedtél meg a mostani pároddal?

Figyelt kérdés
Hogy történt leírnád röviden,könnyen ment,ki lépett elsönek,egyszóval a sztorit. Kort ésnemet is
2011. márc. 27. 17:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jó hogy másokkal történnek ilyen dolgok. Én meg csak kételkedek hogy ilyen nincs is. Velem ilyen véletlen összejövetelek nem történnek. Még csak az esélyét se kapom meg hogy végre alakuljon valami. Tök lúzer vagyok :( és még ráadásul most még rámjött a depi is. Nincs már kedvem se a csajozáshoz. Elmegyek valami kolostorba...:S csá nem nem vagyok tini de énnekem mért nincs legalább egy kis sikerélményem? Mért vér engem a sors. Vagy odafönt létezik egy angyalom, aki szörnyen féltékeny és nem engedi hogy bárkivel is megismerkedjek. Ezt már tényleg nem értem. Nekem **** nehéz ismerkedni így ha még az esélyét se kapom meg :/. Már a véletlenekben se hiszek...
2011. ápr. 12. 22:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:58

Privát e-mail a válasz írójának

Nyugodj meg, tudom rossz érzés, de hidd el veled is fognak történni jó dolgok és majd lesz rá alkalom, hogy megismerkedj valakivel, akivel boldogok lesztek, ne keseredj el :)

2011. ápr. 13. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!