Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy msn-n ismerkedtél meg a pároddal?
Igen volt,sajnos. Sokat beszéltünk,nekem akkor barátom volt(7 hónapja),és soha nem gondoltam,hogy így fogok ismerkedni,nem is akartam....kizárt dolognak tartottam h neten keresztül ismerkedjek,meg cikinek is tartottam.... Aztán msnen keresztül (ha szégyen,ha nem) beleszerettem,és így taliztunk,az akkori pasimmal meg szakítottam érte...kb.4 hónapig tartott csak,sajnos nem érte meg,de még soha nem szerettem úgy senkit,és úgy érzem már nem is fogok,mert olyat azóta sem éreztem!
20/L
Volt, vagyis nem volt, mert nem lett a párom. Találkozón kiderült, hogy mégsem illünk össze. :)
Msn csak kb egy vagy két beszélgetésig jó, utánna semmi értelme, mert mindenképpen személyesn kell találkozni ha mindkét fél akar valamit a másiktól.
24/F
Igen:)
Bejelöltem vipen,aztán kb 2hónap múlva felvett msn-re:)
De egyébként ugyan abban a faluban élünk,szóval ez csak abban segített,hogy tudjunk egymásról:)Aztán 1hónapig szinte minden nap msn-eztünk hosszú órákon keresztül:)
Aztán jöttek a randik(: stbstbstb
Azóta már 7hónapja együtt vagyunk:)
öreg vagyok én ehhez...
hogy kerül fel vadidegen ember msnre?
nekem miért csak olyan ember került még fel msn-re,akit minimum 3 mondat erejéig már ismertem?
22/L
Igen:D
Tobb mint egy evig beszeltunk minden nap msnen majd talalkoztunk stb stb most a menyasszonya vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!