Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit tegyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

R3al kérdése:

Szerintetek mit tegyek, folytassam vagy ne?

Figyelt kérdés

Szóval, 16 éves fiú vagyok, 178cm magas, barna hajú, barna szemű, pattanásmentes arcú, szeplő nélküli. Fehér fogak, arányos fülek és orr...

Nem vagyok kövér, de azért sportos sem, van +5 kg...

Egyenes állású.

Belső ? Kedves vagyok általában, néha öntelt ... :D(rosszat is kell írni). Humoros, logikus és célra törő...

Van egy lány, vele próbálok valami programot szervezni. Jól kijövünk egymással,(személyesen ritkán látom, neten szoktunk dumálgatni) sokat beszélgetünk, de valamiért sehova sem akar eljönni, kérdezgettem mikor lesz valami randiszerűség, de semmi. Ez így ment kb 3 hónapig. Kitartó vagyok... szerintetek ? reménytelen az egész ?

2011. márc. 26. 23:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül reménytelen. Lehet, hogy valami más áll a háttérben. Engem pl. ennyi idősen nem engedtek "idegenekkel" találkozni, a barátommal is csak suli után találkozgattunk, míg nem jöttünk össze. Buliba se nagyon járhattam, és max 10ig maradhattam, ha esetleg mégis elengedtek. Szóval lehet, hogy ilyen begyöpösödöttek a szülei, és nem tudna mit mondani, hova megy. Szerintem kérdezz rá konkrétan, hogy van e valami baja Veled, vagy miért nem szeretne Veled találkozni. Remélem összejön a dolog! :)

20/L

2011. márc. 26. 23:15
 2/4 anonim ***** válasza:
mond neki ,hogy márpedig ekkor sé ekkor gyere el mert szeretnék valami fontosat mondani.Ekkor te elmondod neki ,hogy nagyon tetszik és szeretnéd ,hogy több legyen mint barátság.
2011. márc. 26. 23:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Az elsőnek kösz a tippet, most fel is teszem a kérdést :D A másodiknak pedig azt üzenem: rajta vagyok ! :D
2011. márc. 26. 23:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Válasz: nem valószínű hogy lesz köztünk valami -,- azért köszi a segítséget ! :D
2011. márc. 26. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!