Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátnőkeresés, hol, miért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőkeresés, hol, miért, mikor?

Figyelt kérdés

Nem konkrétan a kérdésemre keresem a választ, simán csak érdeklődöm, ki mit gondol a következő szituról.

15 éves fiú vagyok, nincs barátnőm. Mivel az elmúlt években nem éltem valami mozgalmas életet, nem nagyon járok bulikra, partikra, ilyesmikre, nem tudom, ennek köszönhető-e.

Olvasok itt egy csomó olyan problémát, ahol már 16 éves fiúk / lányok kérnek tanácsot szex témában, hogy csinálják, mivel, stb. Nem tudom, én vagyok csak elmaradva, lúzer vagyok-e, de nem tudom, nehéz elképzelnem, hogy én egy év múlva valakin fekszem, khm. :)

Piálni haverokkal, nem, nincs. Annyira nem vagyok jóban senkivel, aki kicsit is partis, van egy pár, de nem érzem azt, hogy nekem ott lenne a helyem. Nem valószínű, hogy jól érezném magam a sok részeg 16 éves között.

Jó dolog-e, ha várok még a barátnő kereséssel? Meddig érdemes húzni? Nem akarok úgy elmúlni 18, hogy semmi buliba nem járok, vagy ilyesmi, és nem nézek a lányokra. Igenis, nézek én. :)) Utcán, megállóban... Nem hiszem, hogy ez a legmegfelelőbb hely életem szerelmének megismerésére.

Az iskola szóba se jöhet. Most az érettebbek valószínűleg azzal jönnek, hogy 1-2 év és tök máshogy gondolok majd a bulizásokra, mert jó móka, stb. Ugyanez a piálgatás. Hát én meg nem érzem annak a fontosságát, hogy bedöntsek magamba két litert ebből meg ebből. Még? :D

2009. febr. 24. 22:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

A drága nővérem is mindig mondja, hogy hülyeségeket beszélek, én is nagy piás leszek, nem maradok ki, stb, az kizárt. :)

De nem tudok elképzelni egy-egy ilyent alkalmat a fennálló baráti társaságokkal (pl. osztály), max nagyon meg kéne, hogy játszam magam.

Az igazi barátokkal egészen más piálgatni, ott nem is az lenne a lényeg, hogy minél hullarészegebb legyen az ember, ahogy írtátok is. Az ilyenekből természetesen (baráti piálgatás) én sem akarok kimaradni, de nem érzem, hogy szükségem lenne tök ismeretlenekkel innom, haverkodnom, ennyi. Nagyjából ez a véleményem a partin / bulikon felszedett csajokról is, igen ritka az olyan, ha az ember értelmes nőt talál az ilyen helyeken (tisztelet a kivételnek, ráadásul az én számból halljátok ezt, lehet cáfolni! :))

2009. febr. 25. 22:43
 12/16 anonim ***** válasza:

én se hiszem h egy bulin, (fél)részeg állapotban ráakadsz egy lányra, aki kihasználja ezt és másnap nem bánnád meg:) a szerelem szerintem nem létezik első látásra (akik azzal vannak együtt akit első látásra megkedveltek, is meg kellett h ismerjék utána valamelyest h dönteni tudjanak), a legjobb szerelmek pedig barátságból alakulnak ki. olyankor ugyanis már ismered a másik hibáit (nagyjából el is fogadtad azt), nézeteit, felfogását, nagy csalódás nem érhet hisz ha barátként figyelmes volt veled valószínű a szerelmedként is az lesz :D

18/L

2009. febr. 25. 23:40
 13/16 anonim ***** válasza:

magamra ismerek. hasonló gondolkodású voltam pár évvel ezelőtt.ma van 2 barátom , megjegyzem nem haver .. BARÁT!

nemkövetem a divatot,sőt hányok rá,utálom azokat a szavakat h : pasizás,csajozás,pasi,stb.

van barátnőm ,nameg szakállam is már :)

igaz szerelemben élek. 18 évesen veszítettem el a szüzességem TEJÓISTEN LÚZERVOK, és nemtudok elképzelni szebb ,igazabb kapcsolatot mint amiben most élek a barátnőmmel. 1 deathcore 1üttes doboosa vagyok,elég antiszociális:) NEMFOGOK BEHÓDOLNI A VILÁGNAK

2009. febr. 25. 23:45
 14/16 anonim ***** válasza:

Csak azzal tudlak nyugtatni, hogy nem vagy egyedül...:D

Nem mondom hogy teljesen ugyanaz vagyok mint te, de életkorra meg személyiségre igen, annyi, hogy nekem jött egy normális és nekem való lány aki a nagyonalap dolgokra úgy egy éve megtanított, bár ez nem konkrét tanítás volt, inkább... szóval a szerelem gyakorlati részét rajta tudtam alkalmazni, az elméletit már ismertem régebbről:D

Szóval azóta passzívan keresek egy olyasmit mint ő, szóval valakit aki illik hozzám, és sajnos ha pár napra is azt érzem, hogy találtam valakit, általában kiderül hogy nagyonbuta...:)

A piálásról meg: Én eddig csak egyszer voltam úgy eléggé részeg, azt is csak azért, hogy megtudjam milyen, kíváncsiságból. Viszont egyik legjobb barátom egy hajszálnyira volt az alkoholmérgezéstől, csak én voltam vele, se egy felnőtt, semmi, észre sem vettem és megivott egy egész üveg garrone-t meg az ebben a korosztályban nagyon népszerű "jégerből" is ivott úgy 2decit, és nem bírta a srác, akkor döntöttem el hogy én ilyen állapotba nem kerülök inkább, nem éri meg neked se hidd el.

Csajozni meg részegen se tudsz jobban.

Kicsit hosszú lett, de a véleményem benne van:)

2009. febr. 26. 22:26
 15/16 anonim válasza:

Figyelj!18 vok és nem voltam discóban sem olyan helyen ahol hulla részegre leíhatom magam,és lefeküdhetek másokkal.és engem ez nem zavar majd csak megváltozik az életem,fiatal vgay és fiú tehát nem kell félned hamarosan eljön az idő!

És még valami,soha ne tégy olyant amit megbánhatsz később!!!

2009. márc. 14. 22:45
 16/16 A kérdező kommentje:

Kínáltak tegnapelőtt vicces cigivel. Elfogadtam? Nem.

Nem sajnálom, hogy kimaradtam belőle. Még a sima dohányt se akarom.

2009. márc. 16. 19:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!