Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi után a kedves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi után a kedves lányból türelmetlen, leveleimre ingerülten reagálós lett. Miért történhetett?

Figyelt kérdés

Történet: megpróbálnék egy lányból a barátságnál többet kihúzni. Első randi megvolt, persze komolyabb nem lehetett puszinál, hisz csak 2 hónapja lett szabad egy hosszú kapcsolatból. De amúgy aranyos, kedves meg minden.

Aza baj, hogy most hogy próbálnék további találkozókat kihúzni, nem nagyon megy. Oké, hogy munkahelyet is váltott, meg munkanélküli volt azelőtt, és van rajta most kicsit nyomás. De most azt mondja nem ér rá. Mondom neki 3 hónap után, hogy miért nem kapok tőle választ, és hogyha akarja, kimegyek érte a melóhelyére. Egyrészt lecseszett, hogy mit tudott volna irni nekem, másrészt azt utálja, ha hivatlanul kimennek érte.

Azt ne mondjátok, hogy koptatni akar, mert sejtem. És ebből már valószinűleg nem lesz semmi. Csak azt, hogy vajon miért változott meg? Elrontottam valamit első randin? Pedig ezelőtt fél éve már ismertem. Ennyire nem világos neki, hogy mondani akarok valamit? Persze igy nem fogok, ennyit egy nőnek is tennie kell...

2011. márc. 25. 15:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
MINDVÉGIG VOLT MELLETTED EGY PASI AKI BEJÖTT NEKI...
2011. márc. 28. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!