Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti örülnétek ha így szólítanának le?
-Szia, ne haragudj, de tudnál adni pár aprót?
-Hát, anyám megkért, hogy hívjam fel, hogy ha megtetszik 1 lány. :S
Nem XD Eleve ha már azt meghallanám, h tarhálsz, minél gyorsabban igyekeznék a lehető legtávolabb kerülni, szóval a második mondatot időd sem lenne elmondani.
Ha mégis, akkor esélyes, h nagyon csúnyán kiröhögnélek.
Ennél már csak a 'szia, nem ismerjük egymást?' duma rosszabb.
muhahahahahaaa
ennél még a "nem találkoztunk mi már valahol" vagy a "jó a segged, kérsz egy kólát" is jobb LoL
Esetleg csövesnek néz a csaj, aki kéreget egy 2l-es palackos borra :P
:DDD én viccesnek gondolnám.. bírnááám :P
ha van egy ilyen kiállásod, hogy ilyen szöveggel oda mersz menni egy vadidegen lányhoz, akkor nagy arc lehetsz.. :D az vagy? :) :P
ha hozzám oda jönnek ilyen vicces szöveggel, olyanok akikről tudom, hogy nem lesz semmi, csak olyan csajozós fajták, akkor vevő agyok ezekre a pojénokra, elnevetgélek. :P :D
de ha komolyra gondolod akkor is megpróblhatod, csak azokról akik odajöttek, azokról azért tudtam, mert mondjuk idősebbek voltak, vagy csapatban, és igy vágtak fel, hogy próbálkoztak.. )
vesd be! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!