Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar valamit vagy csak játszik? (fontos)
Van egy srác akivel megismerkedtem flörtöltünk,aztán elkérte a számom még az nap este fel is hívott beszéltünk 1óra hosszát! Másnap akart találkozni,hogy jobban megismerjük egymást! Majd eljött az a nap és se kép se hang!
Nem hívott fel,hogy mikor találkozunk így a tali elmaradt!
Én írtam neki egy smst,pár nappal később,hogy miujság vele ..nem jött rá válasz!
Pár nap múlva össze futottunk bocsánatot kért,hogy nem írt vissza, de családi gondjai vannak mert a szülei vállnak és kivan! és ennyi most akkor mi van? akar tőlem valamit ?? vagy mi a véleményetek erről??
Pasik ezt mért csináljátok ilyenkor mi zajlik a fejetekben?
Ebben van valami igen igazad van nehéz lehet neki én meg is értem ,de szted nekem megéri várni vajon fog ezután keresni?
Mert én nyomulni meg nem akarok hisz van elég gondja, de mégse tudom mit csináljak,mert nekem nagyon tetszik:)
700 forintért hol kapsz te prostit???
Ennyiből nem lehet megmondani, hogy játszott-e. Viszont ha ennyire instabil lesz az otthoni problémáktól (jó most nem arra gondolok, hogy hirtelen elhalálozik valaki, mert attól én is összezuhannék...), ilyen gyorsan (amikor taliztatok, beszéltetek telefonon gondolom nem látszott/hallatszott rajta semmi), azzal nem biztos, hogy kezdeni akarsz.
A válás pedig nem szokott derült égből jönni, szóval azért annak, hogy ez egy kamu kifogás volt nagyobb az esélye...
Köszönöm mindenkinek hát elég jól megoszlanak a vélemények hát én sem tudom bizonytalan vagyok ..nem értek semmit
De ha nem is akar semmit,akkor minek akart másnap találkozni délután? Barátnőm ismeri és azt mondja nem egy hazudós srác,de hát kitudja már én se tudom..lehet akkor lesz a legtisztább ha majd megint talákozunk személyesen és akkor hogy viselkedik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!