Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem merek odamenni 1 lányhoz?
Figyelt kérdés
"Virtuálisan" úgy beszélek 1 lánnyal, mintha már kiskorom óta ismerném. Viszont 1 buliban nem merem elhívni táncolni, beszélni se merek vele.... Mit tehetnék ezzel kapcsolatban, hogy ne legyek ennyire félénk?2011. márc. 23. 17:45
1/5 anonim válasza:
Mert LÚZER vagy! Ez a válasz, nem megbántásból mondom. Persze, MSN-en nyalod-falod, élőben meg szinte csak köszönsz.
2/5 anonim válasza:
igyál meg 1 sört és egy felest böfögj kettőt aztán hajrá menni fog mondogasd magadba mielőtt odamész hozzá. (persze buliban) és olyat válassz aki nem sokkal magasabb kategória mint te
3/5 anonim válasza:
En 5 pohar bor utan mentem oda az elso ismeretlen lanyhoz, visszautasitott, mert rosszul volt(latszott is rajta) es ugyanabban a buliban felkertem meg 1 lanyt mikor senki se tancolt mar (3fele) es azt mondta, hogy faj a laba de ennek ellenere tancolt velem... szoval alkohol elegge meg tudja oldani az ilyen problemakat hidd el:)
4/5 anonim válasza:
Én ilyen helyzetekben addig gondolkodok míg végül megmozdul a lábam.. :) .Bármit csinálsz gondolj arra hogy ő is csak egy ember és nem fog leüvölteni amiért elhívtad táncolni! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Kösz.
2011. márc. 23. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!