Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem merek odamenni egy lányhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek odamenni egy lányhoz, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Igazából oda mennék csak inkább azt nem tom hogy miről kezdjek el vele bezélgetni, mivel vadidegenek vagyunk egymásnak!
2008. nov. 29. 08:31
 1/3 anonim válasza:
100%
Szerintem az a tiszta sor ha odamész és megmondod neki hogy tetszik neked, vagy kérdezd meg hogy nem inna e veled egy kólát vagy ilyesmi.A lényeg légy természetes , és ne légy bunkó és erőszakos!!!Ha visszautasít kérj eelnézést é shagyd ott, van amikor ez az udvariasság a végén beválik.
2008. nov. 29. 09:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha a lány nem bunkó, akkor szerintem bárhogy közeledsz,nem fog elutasítani! Én legalábbis nem tenném.. :D (15/L) Inkább örülnék.
2008. nov. 29. 10:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Igazából mindegy miről beszélsz csak ne az időjárástól.. Egyszer egy fiú elkezdett nekem az időjárásról beszélni és n röhögőgörcsöt kaptam. Nem tehetek róla, én nem értem, hogy mi olyan érdekes az időjárásban és szegény srác eléggé meg volt bántva :D Amúgy meg hívd meg egy kólára, teára vagy valami ilyesmire, csak akkor utasít vissza szerintem, ha 1.: Nagyon bunkó 2.: Van barátja 3.:Nagyon visszataszítónak tart :D De menj oda hozzá, ha kedves, biztos elmegy veled :D Hajrá
2008. nov. 29. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!