Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyunk se buták, se ápolatlanok, miért nincs fiúnk?
Az már a Ti generációtok problémája.
A Mi időnkben
(soha nem gondoltam volna, hogy ezt is leírom egyszer)
még személyesen ismerkedtünk.
17.37-es fiú
Ne azt írd, hogy te is ilyen vagy, hanem küldd a privát üzenetet a csajoknak! :)
@AtyeszLL
hehe:)
23vagyok, szal mondhatjuk hogy olyan 10éve, az "én időnkben" bizony hogy tényleg ez volt amit te mondasz.. személyes ismerkedés...
szarabb volt, nehezebb, de még is volt benne vmi jó:)
manapság végig sétálok a lakótelepen és nem látok srácokat tengózni, focizni, csajokat a fűben ülni, vagy a foci pálya szélén pletykálkodni, vagy a játszótéren bandázni... én nemtom hol vannak a fiatalok b*zd:D
de se egy görkoris lány csapat, se egy bringás, deszkás fiú banda.. semmi:)
de lájkolni azt tudtok b*zd... meg msn szerelem, aztán kérdezitek hogy kell szeretni meg ismerkedni. ohh:)
egy dalszöveg részletet idéznék:
---
írja msn virtuális szerelem nem mindegy hogy
female vagy e-mail-el szemezem
én a két kezed szeretem ez a gyengém
szólni sem kell most csak ülj ide mellém
---
na hát ezért szeretem az ilyen rap zenét.. azt hallasz bele amit te akarsz:)
hát tessék.. halljátok amit én hallok:)
Nekem egóm még lenne talán, csak egyszerűen nem megy az hogy csak úgy odamenjek egy lányhoz... De lassan muszáj lesz, mert már fárad a jobb kezem :D
Amúgy nem kell annyira lenézni a fiatalságot, tény hogy sok fészbukos pecs van, de én épp nem vagyok ilyen, meg bicózni is szoktunk.. :D 17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!