Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állhatnék bosszút rajta?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel smároltam,és azt hazudta hogy tetszem neki. Most pénteken lesz buli,ahova mindketten elmegyünk,és úgyis megyek fodrászhoz(póthaj+festés),meg körmöshöz is,és erősebb lesz a sminkem,magyarán máshogy fogok kinézni...És én bosszút szeretnék állni ezen a fiún hogy egyrészt ezt csinálta,másrészt meg hogy hazudott. Hogy csináljam hogy zavarja őt ez az egész? Egyrészt hogy engem átb*szott. Táncoljak előtte más srácokkal? De nem szeretném hogy k*rvának higgyen.
17L
2011. márc. 20. 16:48
11/12 A kérdező kommentje:
Nem lehet tudni.
2011. márc. 20. 17:38
12/12 anonim válasza:
bérelj fel erős pujárókat, hogy dolgozzák meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!