Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Árnyéka lettem magamnak. Hogyan állhatnék bosszút? Elegem lett.
Nem tudok másra gondolni már, eldöntöttem hogy képes vagyok lesüllyedni az ő szintjére, és ezért ezerszer is meglehet kövezni, megvetni, de az önbecsülésem már úgyis teljesen megsemmisült. Sokat nyeltem már úgy hogy csak éltem tovább a mindennapi kis életem mindig elfelejteni ha megaláztak, pedig nem tartottam magam olyan lánynak aki ilyen helyzetekbe egykönnyen belekerül. A legutóbbi eset feltette az i-re a pontot.
Megismertem egy fiút, többször találkoztunk, sokat leveleztünk év közben, beleszerettem, de nem működött volna a kapcsolat a távolság, munka, illetve iskola miatt, ezt tudtuk jól. Toleránsan kezeltük a helyzetet, de sor került arra is hogy lefeküdtünk. 2 éve volt utoljára barátom, örültem hogy így alakult.
Teljesen felsértett belülről az ujjával és kiröhögött, aztán kilökött az ágyából, és mondta hogy ő már elélvezett, menjek haza. Ledöbbentem hogy mi történik, ilyen még soha nem volt. Elkezdte magyarázni hogy neki van barátnője(nem tudtam), szereti őt, és hogy gondoltam hogy esélyem lehet nála..elkezdtem sírni (ezt bánom a legjobban), mondtam hogy nem normális, őrült, ő meg a falnak fordult és azt mondta többet ne érjek hozzá, és haggyam őt békén a p***ba stb. összeszedtem a ruháim, és hazatántorogtam még a falak is rajtam röhögtek.
Azóta nem bírom semmivel sem elterelni a gondolataimat, még aza rohadt vag**ám is fáj. Hogyan állhatnék bosszút? (a barátnőjét nem akarom belekeverni, kiderült hogy ismerem is). Kérlek adjon tanácsot aki tud.
Sajnálom hogy ennyire hosszú lett.
Szia!
Mivel nem vagy olyan helyzetben, ezért nem tudsz bosszút állni rajta. Több károd lenne belőle mint hasznod, hisz nem igazán tudsz egyenlőre a fiún fogást találni. Bár kicsit kamu szagú, de, ha mégis igaz lenne akkor szívesen segítek a továbbiakban (privát). Sajnos most én is pont ilyen helyzetben vagyok, mármint le vagyok égve.
ha ki akarsz vele cseszni mond el a csajának
sztem nem örülne neki ha megtudná h a csávója félrekurt :D
te mentheted magad h hazudott neked, ha szerencséd vana csaj normális és kipenderiti, legalább ennyi kára legyena luzernak XD
Lehet,hogy a nő is ilyen bunkó,úgysem hinne a másik lánynak.
Meg a srác úgyis kimagyarázná,hogy nem is igaz,ő nem feküdt le a kérdezővel,ezért Ő bosszúból mond ilyet.
A pasik nagyon tudnak hazudni!
A csúcs az volt nálam,mikor együtt voltam egy zsokéval,egyszer jött hozzám,tele volt karmolással,kérdeztem,mi ez,erre ő:összekarmolt az egyik ló :).
Mondtam,cuccolj össze azt eredj vissza a lovadhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!