Tippeket szeretnék! Hogyan állhatnék bosszút 2 fiún az osztályomban?
nézd levegőnek őket.Szó szerint.
Az ilyeneknek az a legnagyobb bosszúság ha senki s figyel a hülyeségeikre.
Csábítsd el őket, vidd fel magadhoz, és amikor már teljesen kész vannak, akkor hajtsd el őket.
Egyébként ne haragudj, de a bosszúállás az egyik legundorítóbb tulajdonság szerintem. Nem véletlen szokták azt írni, hogy inkább ne bosszulja meg a dolgot a nkérdező..
19 éves vagyok, és sajnos egész évben lelkileg terrorizáltak... egy ideig tűrtem, aztán nem ment.. ráadásul otthon is problémáim voltak, ez már évek óta ment, és nem voltam valami erős lelki állapotban.. Tudom, hogy csúnya és undorító dolog, nem is rám vall, csak már nem tudok mást tenni.. legszívesebben elmennék egy másik osztályba bár az nem megoldás..:S:(
Köszönöm a tippeket. próbáltam idáig, csak nehéz..:S Férre ismertek, azt hiszik egy kis k..va vagyok, meg buta mert nem vagyok jó matekból..:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!