Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok ha egy 16 éves lány még nem csókolózott és ezt észrevennétek mert még nem ügyes benne? Kiröhögnétek a barátaitokkal?
Most viccelsz?
Szétröhögném az agyam.Aztán együtt, a TE barátnőiddel nevetnénk ki.
Most komolyan kérdezed?Miért nevetne ki csórikám?Rendes lánynak tűnsz, szerintem senkinek sem jutna eszébe kinevetni.Ettől csak vonzóbb leszel számára.hajrá
Figyelj, én 20 évesen csókolóztam először. Azzal a fiúval, aki után már fél éve vágyakoztam, és azt hittem ő csak barátságot akar, de aztán egy délután megcsókolt és összejöttünk. Még 10 másodperccel a csók előtt sem sejtettem, hogy valamire készül, ezért gondolhatod, nekem egyenesen sokkhatás volt, mikor közeledett felém és láttam hogy mire készül. :D
Előtte hónapokig azon aggódtam, hogy jaj még sosem csókolóztam, mi lesz ha egyszer eljutok addig, 20 évesen nem tudok csókolózni... aztán mikor tényleg megtörtént, olyan hirtelen jött, hogy gondolkozni sem volt időm. :D
A fiú egy héttel később tudta meg, hogy az volt nekem az első csók. Mosolyogva mondta, hogy kicsit tényleg bizonytalannak tűntem, de milyen hamar belejöttem. Ennyi volt.
Később mindenért paráztam - petting, orál, szex... féltem hogy nem leszek elég jó, jól csinálom-e, bénának tart-e, rá bír-e nézni a testemre... most, hogy már egy éve együtt vagyunk, belátom, hogy mekkora hülyeség ilyeneken aggódni. :)
18 múltam, semmi testi hibám nincsen, állítólag jóképű vagyok, mégsem csókolóztam még :(. Egyszerűen nem találom a megfelelő lányt. Vagy túl kényes, vagy túl buta vagy csak simán randa. És ezzel nem azt akarom mondani, hogy csak a külső számít.
Aki kiröhög, az hülye. És akkor mi van, ha nem vagy elég ügyes? Semmi. Majd belejössz. Miért kéne mindenkivel kavarni? Szerintem elég eggyel, de az szerelemből legyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!