Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírhatok? Ti mit tennétek, hogy csinálnátok?
A volt barátnőmről lenne szó, már egy éve szakítottunk, azóta semmi kapcsolat nincs köztünk. Nekem már van barátnőm.
Nagyon szeretném megkérdezni, hogy van, mi újság vele, de valahogy nincs bátorságom írni neki, pedig nagyon szeretnék...
Ti hogyan csinálnátok....? Volt már így valaki...?
Szerintem felesleges ráírnod. Ne higgye azt, hogy rohansz utána, meg vagy nélküle is.
"sikerült hülyét csinálni magamból egy levéllel, amit neki írtam, melyben elmondtam, hogy mit érzek iránta...nem válaszolt rá." Volt már, hogy én sem válaszoltam hasonló smsre, mert tudtam, hogy a szakítás után még összezavarodott állapotban van, és kavarognak a gondolatok a fejében. Csak hirtelen felindultságból írtad te is, nem? Én azért nem válaszoltam, mert úgy gondoltam, később megbánta amúgy is, és felesleges, hogy még hülyébbnek érezze magát, hogy megint elutasítsam. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!