Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírhatok? Ti mit tennétek, hogy csinálnátok?
A volt barátnőmről lenne szó, már egy éve szakítottunk, azóta semmi kapcsolat nincs köztünk. Nekem már van barátnőm.
Nagyon szeretném megkérdezni, hogy van, mi újság vele, de valahogy nincs bátorságom írni neki, pedig nagyon szeretnék...
Ti hogyan csinálnátok....? Volt már így valaki...?
mitől félek ? nem is tudom..
tudjátok, miután szakítottunk, sikerült hülyét csinálni magamból egy levéllel, amit neki írtam, melyben elmondtam, hogy mit érzek iránta...nem válaszolt rá.
Amikor azok a szavak a fejembe voltak, még nagyszerűnek és értékesnek tűntek, de miután kiírtam magamból ezeket a dolgokat, nevetségesnek éreztem magam...
"sikerült hülyét csinálni magamból egy levéllel, amit neki írtam, melyben elmondtam, hogy mit érzek iránta...nem válaszolt rá."
Hát barátom te is kifogtál egy nagyképű libát. Ne foglalkozz vele, ha kiöntötted neki a szived és ő még arra se volt képes, hogy reagáljon, akkor miért foglalkozol vele? Tudom, hogy mindig az kell, akinek nem kellünk, de legyen önbecsülésed. Ha futsz utána, akkor csinálsz magadból hülyét, nem azzal, hogy levelet irtál neki. Nekem elhiheted, én is elkövetttem párszor ezt a hibát!
Én azt javaslom, hogy írj neki egy hagyományos levelet (papíron).
Írd meg, hogy mi volt jó neked, mit bántál meg, mit csinálnál másképp, hogy éreztél iránta, és hogy érzel most iránta. meg mindent, amit csak akarsz. megírhatod, hogy ha haragudtál rá, a bűntudatodat, bocsánatot kérhetsz, és megbocsáthatsz, és hogy mit kívánsz neki, stb.
Ha megvagy a levéllel, válassz egy nyugodt estét, amikor egyedül vagy, fogj egy gyertyát, és égesd el a levelet.
Mondd ki hangosan hogy elengedlek, és érezd át ennek a súlyát.
Semmiképp ne küld el ezt a levelet, akármilyen jónak is tűnhet, mert önzőség lenne.
Voltam már hasonló helyzetben, ilyesmi segíthet. Ha egy levél nem elég, többet is írhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!