Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem jött össze sose?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jött össze sose?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, eddig lánynál nem kezdeményeztem. Volt már rá példa, hogy lány kezdeményezett, de akkor még elküldtem, nem is tudom miért. Ez volt 2 éve, azóta semmi. 1 éve jött rám ez a dolog, hogy már nagyon szeretnék egy barátnőt, de nem merek kezdeményezni, mert engem ugyis elhajtanak, meg kiröhögnek.
2011. márc. 20. 00:53
 1/10 anonim ***** válasza:
nyugi.... majd lesz aki komolyan vesz téged is (15/L)
2011. márc. 20. 00:55
 2/10 anonim ***** válasza:
15/L es lány:D menj aludni már 1 óra van:D
2011. márc. 20. 01:00
 3/10 anonim ***** válasza:
am előző vagyok..és válaszolva a kérdésre nálam ugyan ez a helyzet csak én 18 éves vagyok:D de nem parázok tőle mert majd úgyis jön ha jönnie kell:D szóval fel a fejjel..ugyisleszvalaki:D
2011. márc. 20. 01:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne félj!Nem harapnak a csajok,ők is arra vágynak mikor szólítja már le őket vmi helyes srác!:DMinden nőnek jól esik ha érzékeltetik velük hogy nők,szépek,stb.Képzeld el ahogy kicsípik magukat,elmennek szórakozni,és minden srác csak bámulja őket,de egyik sem meri megszólítani őket,mindent hiába tettek,ma sem jött össze semmi...:D +Elgondolkoztál már rajta mitől is félsz igazán?Gyönyörű nőkkel ismerkedni a legszebb dolog a világon,egy kellemes,jó érzésnek kellene benned lejátszódni,örömnek!De még nem késő változtatni,ne b@szd el a fiatalkorod legszebb időszakát,ne légy olyan f@sz mint én voltam régen!Ha egyszer kétszer leszólítasz csajokat rájössz mennyire egyszerű az egész,meghogy játék az egész,nincs kudarc,nem leszel kevesebb ha visszautasít de többsem ha sikerül felszedned,maradsz aki eddig voltál!Úgyhogy csajozz,ezerrel!:-)

23F

2011. márc. 20. 01:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy csúnya, akkor van esélyed, nyugodtan szólítsd le a lányokat!
2011. márc. 20. 07:22
 6/10 anonim ***** válasza:

Ne legyél fosós! Komolyan!

Én is ilyen voltam régebben ,és így utólag visszatekintve úú ba***meg mennyi lehetőséget csesztem el:S Te is gondolj bele tuti ,hogy lettek volna olyan csajok akiknél sikerült volna! De hiába írom itt le neked az igazságot meg az előző is, úgysem fogsz a székből úgy felállni hogy na most akkor bátrabb leszek :D ! Én is még 1,5 éve innen néztem a válaszokat az ilyen kérdésekre és nem mondtak újat , te is tudod mi a megoldás ... szóval érted :D

Csak hozz egy elhatározást és kész! Akár milyen hihetetlen a magabiztosság az egyik legvonzóbb dolog és észre fogják venni rajtad!

2011. márc. 21. 18:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Jah és veszteni valód úgy sincs! Mármint jobb a semmi ami most van minthogy próbálkozz? Úgysem fog a sült galamb a szádba repülni:D

És tényleg próbálkozz lehet mániákusnak tűnök csak felba*z a gondolat , hogy én is pont ezt csináltam amit te és talán felébresztelek a sok éves stagnálásodból

2011. márc. 21. 18:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem könnyű őket leszólítani,ha van benned félelem,sőt lehetetlen.De azért biztosan nem vagy csúnya,úgyhogy nincs mitől tartanod,nem járj úgy,mint én,aki 20 felett még oda se ment egy nőhöz se
2011. márc. 21. 19:30
 9/10 anonim ***** válasza:
ne félj a lányoktól nem harapnak :)) és a visszautasitástól se félj!!
2011. márc. 21. 22:27
 10/10 anonim ***** válasza:
egyébként én is igy vagyok. 16 vok, (L) és volt régebben egy barátom.én kezdeményeztem. de 2hét volt az egész=/ nem miattam. mindegy ugy szeretnék már én is egy barátot, aki szeret meg minden.=//
2011. márc. 21. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!