Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jött össze sose?

Ne félj!Nem harapnak a csajok,ők is arra vágynak mikor szólítja már le őket vmi helyes srác!:DMinden nőnek jól esik ha érzékeltetik velük hogy nők,szépek,stb.Képzeld el ahogy kicsípik magukat,elmennek szórakozni,és minden srác csak bámulja őket,de egyik sem meri megszólítani őket,mindent hiába tettek,ma sem jött össze semmi...:D +Elgondolkoztál már rajta mitől is félsz igazán?Gyönyörű nőkkel ismerkedni a legszebb dolog a világon,egy kellemes,jó érzésnek kellene benned lejátszódni,örömnek!De még nem késő változtatni,ne b@szd el a fiatalkorod legszebb időszakát,ne légy olyan f@sz mint én voltam régen!Ha egyszer kétszer leszólítasz csajokat rájössz mennyire egyszerű az egész,meghogy játék az egész,nincs kudarc,nem leszel kevesebb ha visszautasít de többsem ha sikerül felszedned,maradsz aki eddig voltál!Úgyhogy csajozz,ezerrel!:-)
23F

Ne legyél fosós! Komolyan!
Én is ilyen voltam régebben ,és így utólag visszatekintve úú ba***meg mennyi lehetőséget csesztem el:S Te is gondolj bele tuti ,hogy lettek volna olyan csajok akiknél sikerült volna! De hiába írom itt le neked az igazságot meg az előző is, úgysem fogsz a székből úgy felállni hogy na most akkor bátrabb leszek :D ! Én is még 1,5 éve innen néztem a válaszokat az ilyen kérdésekre és nem mondtak újat , te is tudod mi a megoldás ... szóval érted :D
Csak hozz egy elhatározást és kész! Akár milyen hihetetlen a magabiztosság az egyik legvonzóbb dolog és észre fogják venni rajtad!

Jah és veszteni valód úgy sincs! Mármint jobb a semmi ami most van minthogy próbálkozz? Úgysem fog a sült galamb a szádba repülni:D
És tényleg próbálkozz lehet mániákusnak tűnök csak felba*z a gondolat , hogy én is pont ezt csináltam amit te és talán felébresztelek a sok éves stagnálásodból

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!