Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdeményezzek egy éjszakás kalandot?
Régen sok egy éjszakás kalandom volt. Azok voltak a legjobbak, amik "csak úgy" jöttek, semmi nem volt eltervezve. Az volna a lényege, hogy gyorsan mennek az események, csak néhány óra van az egészre. Ettől izgi az egész szerintem. És ahhoz túl gyors az egész, hogy folytatáson agyaljon az ember.
Nem feltétlen kell szórakozóhelyre menni hozzá, egy házibuli vagy ivászat barátokkal szerencsésebb lehet. Ivás nélkül nehezen megy. Biztos lesz egy szimpatikus srás, akivel elkezdesz beszélgetni. Aztán mennek a dolgok tovább.
Külsőre nem árt, ha csinos vagy, de nem feltétlen kell mindent kipakolni. K..vás öltözködés nélkül is mehet jól a dolog, sőt... :)
Viselkedéssel kapcsolatban: "aznap" tedd félre a problémáidat, semmiképp ne beszélj a problémáidról, az élet nagy nehézségeiről, rossz élményekről stb.. Próbáld meg jól érezni magad. Ha jól csinálod, csak azt veszed észre, hogy már túl vagy rajta.
Remélem segítettem valamennyire. 30F
lol már mindenki dugja a kiscsajt itt gyk-n:D Elmondom az én történetemet, én így csináltam: Vonaton nem volt hely, ezért beültem egy már foglalt fülkébe. Jól nézett ki a csaj, el is kezdtünk beszélgetni. Elkértem a számát és következő héten már találkoztunk is. Megbeszéltük a dolgot és azóta "együtt" vagyunk. Néha találkozgatunk, jól érezzük egymást, nálam alszik vagy elmegyünk valahova, megiszunk valamit aztán ennyi. Szerintem ha te is leszólítanál valakit így, simán menne. A baj, hogy ezt csak olyan fülkés vonatokon lehet csinálni, hogy azért más ne hallja már, hogy ott ismerkedünk:D:D
remélem, tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!