Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kezdeményezzek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdeményezzek egy éjszakás kalandot?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, kb. egy éve nem élek szexuális életet. Elegem van a várakozásból, kell, hogy nőnek érezhessem magam. Hogy közöljem valakivel, hogy ágyba bújnék vele? Nincs olyan ismerősöm, akivel megtenném, max egy távoli. Jelöljem be facebookon és kérdezzek rá? Buli után se akarok felmenni senki lakására.
2011. márc. 19. 23:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Régen sok egy éjszakás kalandom volt. Azok voltak a legjobbak, amik "csak úgy" jöttek, semmi nem volt eltervezve. Az volna a lényege, hogy gyorsan mennek az események, csak néhány óra van az egészre. Ettől izgi az egész szerintem. És ahhoz túl gyors az egész, hogy folytatáson agyaljon az ember.

Nem feltétlen kell szórakozóhelyre menni hozzá, egy házibuli vagy ivászat barátokkal szerencsésebb lehet. Ivás nélkül nehezen megy. Biztos lesz egy szimpatikus srás, akivel elkezdesz beszélgetni. Aztán mennek a dolgok tovább.

Külsőre nem árt, ha csinos vagy, de nem feltétlen kell mindent kipakolni. K..vás öltözködés nélkül is mehet jól a dolog, sőt... :)

Viselkedéssel kapcsolatban: "aznap" tedd félre a problémáidat, semmiképp ne beszélj a problémáidról, az élet nagy nehézségeiről, rossz élményekről stb.. Próbáld meg jól érezni magad. Ha jól csinálod, csak azt veszed észre, hogy már túl vagy rajta.

Remélem segítettem valamennyire. 30F

2011. márc. 20. 10:32
 22/24 anonim ***** válasza:
Ha kurv@t akarsz csinálni magadból akkor állj össze minden szembejövő szerencsétlennel, tényleg jól megdugnak, de azt max ők fogják élvezni, te nem. Ha jól is akarod érezni magad keresgélj a barátaid között. Nem fog megbántani, lehet még figyelni is fog rád és lehet még valami komolyabb iskialakulhat belőle...
2011. márc. 20. 11:48
 23/24 anonim ***** válasza:

lol már mindenki dugja a kiscsajt itt gyk-n:D Elmondom az én történetemet, én így csináltam: Vonaton nem volt hely, ezért beültem egy már foglalt fülkébe. Jól nézett ki a csaj, el is kezdtünk beszélgetni. Elkértem a számát és következő héten már találkoztunk is. Megbeszéltük a dolgot és azóta "együtt" vagyunk. Néha találkozgatunk, jól érezzük egymást, nálam alszik vagy elmegyünk valahova, megiszunk valamit aztán ennyi. Szerintem ha te is leszólítanál valakit így, simán menne. A baj, hogy ezt csak olyan fülkés vonatokon lehet csinálni, hogy azért más ne hallja már, hogy ott ismerkedünk:D:D

remélem, tudtam segíteni

2011. márc. 20. 17:39
 24/24 anonim ***** válasza:
72%
"Besenyő HKEÉK István", azaz, Besenyő, "Hogyan kezdeményezzünk egy éjszakás kalandot" István, aki vagyok, adogatok mindjárt tanácsot. Noormális?!? Egy éjszakás kalad?!? Miért pont egy éjszakás legyen az a kaland?! Éjszaka nem fog látni semmit, pláne nem a kalandot! A kalandot látni kell! Ahhoz napnak a sütése kell! Például! Múltkor alig emlékszem már rá mikor, például tavaly nyáron, elmentünk Afrikába! Na az is kaland volt, de noormális?! Ha akkor csak egy éjszakásra mentünk volna, nem láttuk volna az Afrikát a sötétben, ha meg odaértünk volna, már fordulhattunk is volna vissza. A sok afrikai meg, integetett volna a sötétben, amit mi nem láttunk volna, mert sötét lett volna. Csak a kezük suhogott volna, abból lehet tudni, hogy valaki, akit afrikainak hívnak integet a sötétben. De azt is hogy? A kézsusogást elnyomta volna a repülőgép szárnysuhogása! Nooooormális?!? Nem! Nem normális! Naugye! Megmondtam? Meg!
2011. márc. 25. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!