Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kezdeményezzek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdeményezzek egy éjszakás kalandot?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, kb. egy éve nem élek szexuális életet. Elegem van a várakozásból, kell, hogy nőnek érezhessem magam. Hogy közöljem valakivel, hogy ágyba bújnék vele? Nincs olyan ismerősöm, akivel megtenném, max egy távoli. Jelöljem be facebookon és kérdezzek rá? Buli után se akarok felmenni senki lakására.
2011. márc. 19. 23:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
72%
Na remek, egy újabb női példány, aki miatt majd szidnak minket a hapsik...
2011. márc. 20. 00:44
 12/24 anonim ***** válasza:
35%

És ez miért CSALÁDI kapcsolatok?

Remélem törlik innen..

2011. márc. 20. 00:51
 13/24 anonim ***** válasza:
80%
de most mi a baj azzal, ha ő szeretne egyéjszakás kalandot? Nekem is volt, nem is egy, mégsem lettem rossz ember. Az a hapsi meg, aki egy nő alapján az összesről állít valamit, bármit, leginkább önmagát minősíti.
2011. márc. 20. 00:58
 14/24 anonim válasza:
64%
Társkeresőn is próbálkozhatsz, de jobbfajta szórakozóhelyeken szerintem nyert ügyed lesz. Na hallgass a rosszindulatú kommentelőkre.. Elvégre a 21. században élünk, akinek ez nem tetszik, az beszélje meg magával, vagy a családtagjaival, hogy ki is a könnyűvérű.
2011. márc. 20. 01:03
 15/24 anonim ***** válasza:

Nem azzal van a baj, hogy ilyet szeretne, hanem hogy szegény annyira sem talpraesett, hogy felszedjen valakit, akivel aztán összejöhetne...

Válaszolva: menj el bulikba, és/vagy kezdj el aktívan flörtölgetni, aztán ha van, aki veszi a lapot, még össze is jöhet..

Bár azért az érdekelne, hogy hogy képzeled Te el az egyéjszakás kalandokat? Írod, hogy buli után nem mennél fel senkihez.. akkor ott a buliban? Autóban? Ahol esik úgy puffan..? Vagy magadhoz hívnád fel?

Nem bántó szándékú az írásom, de anno nekem is volt nem egy ilyen összebújásom, de ott egyiket sem kellett külön megszervezni.. vagy jött magától, vagy nem.. ahogy írta az egyik válaszoló, spontaneitás.

Mondjuk nekem ahhoz, hogy kilendítsem a mélységből magam, és ezért nőnek érezzem magam, általában elég szokott lenni egy nap magammal.. Gondolj bele mindent.. ;) a kád fürdő gyertyával.. sminkelgetés.. csinosítgatás.. és hogy kicsit csajosabban lépjek az utcára, és örömmel konstatáljam, hogy ezt más is észreveszi.. :) Ha ez megvan, akkor tuti lesz olyan pasi, aki örömmel összebújna Veled, de ha nem, akkor is már kaptál egy csomó visszajelzést, amitől jobban érezheted magad.. ;)

2011. márc. 20. 01:20
 16/24 anonim ***** válasza:
Ülj be jóféle szálloda kávézójába,jobbféle éjszakai bárokba.A Luxusprostik is igy csinálják,ha szépen kiöltözöl biztos észrevesz valaki,ha nem is elsö nap,de egyszer biztos.Aztán utána ne add meg a számod,hogy többé ne érjen el! Ennyi....nem bonyolult egyáltalán
2011. márc. 20. 01:42
 17/24 anonim ***** válasza:
Én szívesen eltöltök veled egy eseménydús éjszakát, csak írj!!!
2011. márc. 20. 06:48
 18/24 anonim ***** válasza:

Elég gond,ha csak attól érzed nőnek magad,ha megdugnak!

Hol az önbecsülésed? Normális férfi semmire sem becsüli azokat a nőket,akik csak egyéjszakát akarnak.

Inkább keress egy párt magadnak,akivel szexelhetsz is. Addig kibírhatod szex nélkül is,és mégis nő maradsz.

2011. márc. 20. 07:24
 19/24 anonim ***** válasza:

Vegyél fel egy miniszoknyát, és szombat éjjel szorítsd be a fejedet a belvárosban egy kerítés rúdjai közzé előrehajolva. Nagyon eseménydús éjszakád lesz. Olyan sokan fognak végigmenni rajtad, hogy ha nem védekezel, pepita gyereked születik, de még kutya-gének is lesznek benne.

Teljesen nőnek fogod érezni magad!

Még akkor is, ha húszcentis farkad van!

2011. márc. 20. 07:24
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Az eszem megáll.

Vegyél fel egy 'fuck me' feliratú pólót. És csak sétálj.

Lesz eredménye.

2011. márc. 20. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!