Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dohányzós pasik! Mi a véleményetek a nem dohányzós csajokról?
Nekem ez nem nagyon számít. Amúgy miért lenne ciki, ha valaki nem dohányzik? o.O
21/F dohányzó
nem ciki. És igen még adhat egy pozitív példát és megerősítést a leszokáshoz és ez jó :)
DE az nem jó, ha minden eszközzel rá akar kényszeríteni a leszokásra!
De összességében nem hátrány a nemdohányzás... sőt... :)
Én pont csak dohányzó csajokat ismerek, legyél rá büszke hogy te nem szívod azt a sz*rt =)
Nemdohányzó 20/F ;)
Annak ellenére, hogy hányan írtak pozitív véleményeket, főleg a leszokással kapcsolatban, szerintem ez nem így van. Én nem dohányzom, sose dohányoztam, és volt pár olyan párom, akik azt mondták, hogy leszoknak a cigiről miattam. Persze ennek én eleinte mindig örültem, mert jól esett...stb. De a végén mindig én voltam a hárpia, mert "nem hagytam őket cigizni". Holott ez azért közel sem így volt. Sokszor, ha láttam, hogy rosszul vannak a leszokás miatt, inkább mondtam, hogy gyújtsanak rá.
Úgyhogy bocsánat, de az én tapasztalataim szerint ez a fene nagy tisztelet egy dohányozótól a nem dohányzó fél felé, inkább csak mondva csinált. Persze, kivételek ez alól is vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!